Jump to content
Порталът към съзнателен живот

passionate

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

passionate's Achievements

  1. Благодаря, Добромир Точно това ме интересуваше Последно питане обаче: Значи е достатъчно щом пия минерална, просто да слагам от оксида (в съответното съотношение) в бутилката с вода? (тук искам да неутрализирам флуора) А при варианта, в който се пие чешмяна, във фунията слагам активен въглен с марля и през така преустроената фуния наливам вода? Хубав ден.
  2. Благодаря Ася, но на мен въпросът ми е по-скоро как се използва активния въглен например (или магнезиевия оксид) в минералната вода. Защото ние вода в офиса имаме от машина, минерална. Няма смисъл и аз да нося. Предпочитам да си пускам нещо в бутилката (ако има такъв вариант де)
  3. Здравейте. Искам да попитам (и по специално Добромир) как се използва активния въглен или магнезиевия оксид за пречистване на вода. Чудя се как да неутрализирам флуора в минералната. Или пък ако се спра на чешмяна, освен флуор ще има и други "боклуци" Знам, че най-добре изворна, но в офиса няма как да пренасям от вкъщи Ще съм благодарна ако някой ми отговри как да използвам едно от горните неща в офис условия
×
×
  • Добави...