Jump to content
Порталът към съзнателен живот

romanova

Участници
  • Общо Съдържание

    13
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от romanova

  1. Lifetime, благодаря на теб и Деяна за отговорите. Попитах за странично мнение, защото комбинацията ме озадачи. Става въпрос за съпругът ми, с когото в момента сме в доста обтегнати отношения и отговора на картите, меко казано, ме изненада. Много ми е трудно тълкуването при комбинации само с дворцови карти, но явно не само на мен. Тези странични обстоятелства, за които пишеш, възможно ли е да се тълкува като наличие на друга жена в живота му, предвид присъствието на Рицар чаши в подредбата? Рицар чаши е негова характеристика. Мъжа ти е готин Добронамерен е към теб и можеш да разчиташ на него. А картите ти просто са объркващи, някак отговарят на въпроса отдалече. Кралица меча може да говори за хиляди неща, така без никаква предварителна информация е доста трудно да си направя изводи. Искам да те питам това дали е втори брак и дали мъжа ти е по-млад от теб. Важното е, че сте различни и това ви обърква комуникацията. Различни стремежи, различен поглед върху нещата. Ти за нещо му се сърдиш, той е склонен да ти угоди като цяло, според мен нямате някаква непреодолима разправия. За трета жена не знам, по-скоро не. Lifetime, още веднъж, благодаря! Да, съпругът ми е по-млад. Не е втори брак, но майка му се опитва непрекъснато да се бърка в отношенията ни. Това, до голяма степен, е причина и за сегашните проблеми. Той е много отговорен, но не показва чувствата си и в такива ситуации се чувствам объркана. Затова и зададох този въпрос.
  2. Lifetime, благодаря на теб и Деяна за отговорите. Попитах за странично мнение, защото комбинацията ме озадачи. Става въпрос за съпругът ми, с когото в момента сме в доста обтегнати отношения и отговора на картите, меко казано, ме изненада. Много ми е трудно тълкуването при комбинации само с дворцови карти, но явно не само на мен. Тези странични обстоятелства, за които пишеш, възможно ли е да се тълкува като наличие на друга жена в живота му, предвид присъствието на Рицар чаши в подредбата?
  3. Моля за вашето мнение при тълкуването на следната комбинация. Кралица мечове, Крал пентакли, Рицар чаши - на въпрос: Какво съм аз за Х? Може ли, в случая, Рицар чаши да отразява чувствата на двама ни или е характеристика на Крал пентакли? Предварително ви благодаря.
  4. Да, връзката е чисто приятелска или поне няма развитие на този етап в друга посока, но това е защото някой е притеснен да се изрази - Силата, но заради 9 пентакли - има нещо, което му пречи, макар, че е заявил директно интереса си към теб (6 меча). Тук хронологията е обърната, нещо нормално в Таро Това са перфектни карти за едно осъзнато общуване, но то няма да мине без проблеми. За съжаление, Силата, на която и да е позиция говори за усложнена комуникация, за притъпена емоционалност или спазване на общите правила, за социален статус и семейни отношения, които, обикновено, са пречка, за едно любовно развитие. Силата не е любовна карта, тя не дава любовни надежди, не обещава и пълноценност, тя винаги е свързана с КОМПРОМИС, който е в протворечие с нас, с нашия живот и установени правила; тя е изпитание, но изпитание, което е поставено от друг - дали е даден човек или обстоятелство, социален модел или друго все едно - тя е бариера и колан за всичко, което искаме да изразим, искаме, ала не можем. Дали ще понесеш този компромис, зависи от теб изцяло и от твоята устойчивост. 9 пентакли ти казва, че ти си силна и на този етап всичко зависи то теб. Всъщност хванала си вятъра Което само по себе си е награда - 9 пентакли. Да уловиш вятъра е изкуство. Благодаря ти, Мона! Както винаги, перфектно тълкуване. Искрено ти се възхищавам. Обстоятелствата ни налагат да си сложим бариера на емоциите . Само ден,след като публикувах поста си той ми разкри чувствата си, но и двамата знаем, че мисията ще е невъзможна. Всъщност, кой знае, ние просто предполагаме ................. факт е, че всичко което си написала за ситуацията е 100%вярно. Желая ти здраве и лично щастие! Още веднъж БЛАГОДАРЯ!
  5. Здравейте и от мен. Понеже темата е за 9 пентакли искам да споделя своето усещане за тази карта. Ще дам конкретен пример и малко предистория: 6 мечове; 9 пентакли; Сила В продължение на много години бях изгубила себе си, стигнах до дъното и чак тогава разбрах,че имам сили да променя нещата. Бавно започнах да лазя нагоре към светлината и 9 пентакли все по-често се появяваше в подрежданията, първоначално с Кулата а по-късно със Света. Винаги ми е било трудно да разбера посланието и, но от това, което Мона е написала знаех, че душата ми търси пътя на хармонията. Сега за конкретното подреждане: Отскоро в живота ми се появи човек, който ми дава онази емоционална пълнота/ не чисто физическа/, за която съм мечтала: чувствителен,нежен, носещ у себе си такова спокойствие и разбиране, че ме кара да се чувствам, точно както казва Мона, уютно положила глава върху мека възглавница. Трите карти са в отговор на въпрос Какво е Х за мен? Видях ги и вече знаех моето усещане за 9 пентакли - олицетворих картата с човека, Бог ми беше изпратил онова за което съм копняла - топлина, уют, спокойствие и разбрах,че съм намерила себе си. Силата да премина с 6 мечове на други бряг и да се излекувам с 9 пентакли. Ще бъда благодарна да разбера и Вашето мнение за тази комбинация. Само да допълня - връзката ми с този човек е чисто приятелска, поне за момента
  6. Благодаря ти, Мона! Ситуацията е точно такава, каквато я тълкуваш. Наистина му обещаха помощ, но лично аз бях малко скептична. Ти ми даде светлинка в тунела. Още веднъж, БЛАГОДАРЯ! Искрено ти желая много здраве и лично щастие!
  7. Здравейте! Поздравления за всички,които с опита си в Таро, ни помагате в сложни житейски ситуации! Искам да задам въпрос за съпруга си/ Станислав/. В момента прави постъпки за работа в Англия и бих искала да разбера дали ще успее да замине до октомври и изобщо успешно ли ще е за него подобно решение. Предварително благодаря!
  8. Здравей, Lifetime. Благодаря ти за помощта! Може и да си начинаеща, но си схванала ситуацията доста добре. Интуитивно усещам, че не е нещо сериозно, но исках да проверя с картите и както винаги получих 100% верен отговор. Лошото е, че когато аз съм главен герой трудно тълкувам комбинациите, или може би не ми се иска истината да е такава.
  9. Здравейте, на всички във форума. Днес направих подреждане с три карти на въпрос: Защо Х не предприема действия за задълбочаване на отношенията ни? Картите бяха:10 чаши; Дявол; Ошелник. Тълкувам ситуацията като безнадеждна, въпреки наличието на емоции- Дяволът/страх от страст/,го кара за се затваря. Попитах ще има ли някога нещо между нас? Отговорът на картите: 9 пентакли; Висша жрица и Император. Тук тотално зациклих- ясно, че зависи от него/Император/, но 9 пентакли до Висша жрица??? Моля Ви за помощ и предварително благодаря!
  10. Здравей Минотавър,не си виждам отговора,затова ще ти пиша отново.Възхитително тълкуване !Никога досега не съм вярвала,че картите могат да отразят в такава дълбочина емоционалния свят.Онова,което си доловила е толкова истинско,толкова болезнено лично,че не бих могла да го споделя,дори с най-добрия си приятел.Твоето тълкуване.....все едно четеш в душите на двама ни. Възхищавам ви се! Имам огромно желание да се науча да улавям посланието на картите,но сега...дълбоко се съмнявам,че мога да го направя.Явно е въпрос не само на задълбочено четене,но и на вътрешно усещане.ИСКРЕНО ТИ БЛАГОДАРЯ!
  11. Здравейте, на всички във форума. Преди известно време Мона ми помогна при тълкуването на емоционален въпрос с един упорит "крал мечове". Явно,че времето за окончателно решение на проблема наистина дойде,защото човекът се обади и макар да не се срещнахме подозирам че това предстои . Днес направих подреждане за Влюбени с въпрос:"Какво е емоционалното състояние на всеки от нас".Картите са следните:1. сигнификатор- крал жезли; неговите: 2.- Висшата жрица; 3.- 2 чаши; 4.-Дяволът моите: 5.-Кралица жезли; 6.- Справедливост; 7.- 5 чаши. Мога ли да приемам неговите карти като чисто "любовни",макар и малко драматични заради Дявола? Не знам при това подреждане комбинацията ли се тълкува или всяка карта отделно? За крал жезли смятам,че това е той или поне се доближава до тези характеристики. моите карти препоръчват, според мен, да бъд смела при решаването на "проблема" /кралица жезли/, като намеря баланса в себе си и да реша какъв курс ще приеме животът ми. Тук идва петица чаши,която не мога да разтълкувам,предвид това,че не усещам характеристиките на картата върху себе си???? Моля Ви отново за помощ и предварително благодаря!
  12. Здравей, romanova и добре дошла първо За картите ти: няма да ги тълкувам в детайли именно поради появата на Крал мечове и в двете гледания и то като трета карта. Кралят се появява, когато трябва да се вземат дълго отлагани решения, които поради страх, съмнения или самозаблуди, егото е отхвърляло. Тук няма вече илюзии, краят е дошъл - независимо на какво. Освен това, Крал мечове, може да говори и за непоклатима позиция: може да ти се обади този човек и да ти постави крайни условия, може и да е другият вариант - да не се появи никога повече в твоя живот (което отново си е една крайна позиция от негова страна). Не знам на кого от вас двамата смелостта не достига, но е ВРЕМЕ да внесеш яснота в чувствата си спрямо този човек, да изясниш за самата теб как стоят нещата и да продължиш напред, ако имаш сили. А ако нямаш - сама решаваш. В този случай няма конкретен съвет от картите, те илюстрират ситуацията на крайно напрежение, в което се намираш ти и в тези карти можеш да се "огледаш" и да се видиш като страничен наблюдател; картите те потикват да анализираш и да се поразровиш у себе си, да откриеш какво наистина желаеш. Благодаря ти Мона!Удивена съм! Много точно тълкуване на ситуацията около мен.Ти ми помогна да разбера,че в случая НЕ е толкова важно какви са неговите чувства,а какво искам аз и какво е по-добро за мен.За твоето тълкуване - в случая,най - важна е картата"крал мечове",а останалите дават инфо за общия фон:жезлите-моите страхове;пентаклите - огромното емоционално напрежение,което като цяло ме "принуждава" да взема решение за чувствата си. Правилно ли съм разбрала?Как се разбира,че картите описват моя душевен свят, а не неговия? Извинявай,че задавам толкова въпроси,но се надявам да се науча с ваша помощ. П.С. Поради натрупването на много страници в предишната тема Таро за начинаещи, отварям нова - Таро за начинаещи 2, където дискусията да продължи. Мона
  13. Здравейте!Изключителен форум!Съвсем начинаеща съм в гадаенето с таро,но следя темите от форума и правя опити да питам и гадая картите,главно за въпроси от лично естество.Както можете да се досетите тълкуването на комбинации от карти ми е доста трудно.Обикновено записвам комбинациите и с течение на времето,когато въпросът който ме е вълнувал се разрешава по един или друг начин ,правя опити да открия скритото послание на картите и установявам,че са ме предупреждавали по свой си начин.....но не съм успяла да ги разбера навреме.Надявам се с ваша помощ да науча повече тълкуването на съчетания. Напоследък ме "тормози" Крал мечове като отговор на емоционален въпрос .Появява се при две подредби в съчетание или с жезли или с пентакли:1.9жезли;2.7жезли;3.крал мечове или 1. 5пентакли;2.рицар пентакли;3.крал мечове,на въпрос какви са чувствата на Х към мен?и ще ми се обади ли ?/Въпреки,че аз прекъснах връзката/ Аз ги тълкувам по следния начин:В първата подредба-ситуация на промяна,старото си е отишло и настава време,в което нищо не е както трябва/9жезли/;предстоят много трудности в неясна ситуация и краля-не мога да го разтълкувам. Във втората подредба: Огромна болка от една бездомна любов ,но трябва търпение да се случат нещата и отново краля?? Вслучая не ми е ясно картите моето отношение ли отразяват или неговото?????,изобщо много се обърквам.Моля помагайтеееееее.Извинете ме,че съм толкова обстоятелствена.
×
×
  • Добави...