Jump to content
Порталът към съзнателен живот

kris68

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Местоположение
    планета Земя

kris68's Achievements

  1. Отговорите от които имаме нужда, са в нас самите. Отговорите на въпросите и събитията, които ни се случват, носим в себе си. Нашето подсъзнание знае всичко, тоест има отговор на всеки въпрос, трябва само да гледаме, да слушаме и да вярваме. Ако ни е трудно да ги разчитаме, най-добрият начин е да се обърнем към Менталната радиестезия. За съжаление няма много информация в Интернет по тази тема /става въпрос за бълг. сайтове/, ще си позволя да ви насоча към един - http://heiromantiaanaliz.dir.bg/, дано да ви бъде от полза. На въпроса дали е дар от Бога или всеки сам развива способностите си, ще кажа ДА, ЯСНОВИДСТВОТО Е ДАР ОТ БОГА - ВСЕЛЕНА, но все пак всеки от нас сам доразвива своите способности. Например при Менталната радиестезия не се изискват особени способности, тоест хората са такива какива каквито са, без специални дарби и заложби. Повече от 90% от всички ни, имат вродени умения, тоест голяма част от нас са потенциални, ментални радиестезици и с лекота работят с махала, багети или дори най-обикновени лозови пръчки. Менталната радиестезия се явява проявление на духовно-творческото ни начало, и ние винаги можем да използваме своето мисловно съзнание, подсъзнание и интуция, за да намираме отговорите на всички въпроси, които ни вълнуват. Това не означава ли, че ясновидството е дар от Бога, но ние сме в състояние да доразвием този дар в изключително висока степен?
  2. Изпращам ви цитати от един много добър по хиромантия - www.hiromantiaanaliz.com . Купих си и книгата по хиромантия на Таня Тсиолакиду, мисля че това е най-подробната и най-разяснителна книга по хиромантия. В нея има описание и тълкуване на повече от 23 линии, намиращи се на човешката ръка! /чували ли сте подобно нещо/. Всичко свързано с дерматоглифика, хирогномия, хирология, нокти, пръсти, симианска-маймунска линия и още толкова много нечувани линии и знаци, можете да намерите там. Доколкото знам в момента книгата е изчерпана, но следващия тираж се очаква през месец юли. Горещо ви я препоръчвам. Ръцете ни са огледало на миналото, настоящето и бъдещето. Всичко което ни е дадено по рождение, всичко което ни се случва, и всичко което постигаме и придобиваме в живота си, е отпечатано върху тях. Всяка една длан е нещо ново, нещо различно, една затворена книга, която можем да разлистим само с помоща на хиромантията. В зависимост от събитията и случките, за кратък период от време, знаците се появяват и изчезват. Като се има предвид тяхното предсказващо или предупреждаващо значение, е необходимо да им се обърне особено внимание. Присъщо за знаците е да се появяват и на двете ръце, но те преобладават, и по-често се променят при активната ръка. Необходимо е да се вземе под внимание общото впечатление от ръката, повтарящите се, или отличаващите се знаци, тяхното положение, зависимост и значение. Едни и същи знаци в зависимост от местоположението си могат да имат различен смисъл. Всички линии и знаци оказват влияние върху човека и неговия живот. Ако дадени събития и преживявания в живота на личността се повтарят, тогава характерните им линии и знаци също ще се повтарят, или ще бъдат по-фрапиращи на вид. Хирологичния анализ ще Ви помогне да намерите Вашите потенциални пътища - настоящите Ви силни и слаби страни. Чрез него ще можете да опознаете себе си, стига да оставите дланите Ви да Ви поведат към бъдещето, предсказвайки го чрез Вашите собствени заложби по рождение, желания, чувства и потребности.
  3. Купих си кристално махало от един сайт- www.hiromantiaanaliz.com . Изпратиха ми подарък книга с различни методи в радиестезията: създавате енергийна защита; откривате изгубени или откраднати вещи; откривате отвлечени или изчезнали хора по карта; откривате вода, полезни изкопаеми, археологични находки, съкровища и др. по карта, снимка или на открито; предсказвате със Свещената решетка на келтите; предсказвате с азбучна таблица и цифри; правите прогнози в хазарта и откривате печеливши числа в тото, лото игри и др. контактувате с любимо лице от разстояние; контактувате с любимото си домашно животно; изследвате предишните си съществувания /животи/; откривате геопатогенни зони; справяте с безсънието и патологичните изменения в организма ви; Мисля, че тази книга може да отговори на повечето запитвания във форума относно радиестезията.
×
×
  • Добави...