Jump to content
Порталът към съзнателен живот

sindi

Участници
  • Общо Съдържание

    8
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

sindi's Achievements

  1. Много благодаря за бързите и изчерпателни отговори.Като знам,че избора е подходящ и според звездите нещата ще са по-спокойни.
  2. Това,което ме интересува е в учебен план и евентуална професионална реализация. Много силна и волева личност си, Синди. Умееш да работиш добре с ръцете си, да създаваш красота, хармония и уют около себе си. Мисълта ти също работи добре, амбициозна си. Имаш интереси към чужди страни, култури, бит, религии, философия, изкуство, към тайното, скритото, мистиката. Дейна професия, изискваща повече комуникации би била подходяща за теб. В същото време тя трябва да ти осигури добро положение, власт, престиж, тъй като това са неща, важни за теб. Не знам накъде си се насочила, но образованието ти по всяка вероятност ще е платено. Благодаря за бързия отговор!Много от това ,което казваш наистина е така,може би уменията с ръце биха се изявили на по късен етап,но вкусът към красотата е безспорен, било то и в начина на обличане и дори съвсем елементарни нещица.Това към което са насочени интересите са икономически дисциплини (финанси ,счетоводство и контрол и т.н.),но се прокрадват и някакви съмнения.
  3. Това,което ме интересува е в учебен план и евентуална професионална реализация.
  4. Здравейте!Астрологията ми е интересна и ви чета редовно ,но все още знанията ми са доста повърхностни,затова реших да пиша в тази тема.Картата е на човек на когото много държа ,а ми е трудно да бъда обективна.16,07,1993 14,45 asenovgrad.
  5. Благодаря Диана за изчерпателния отговор. Много си права за новите неща и интереса ми към тях или по-скоро любопитство. Относно историята,интересувам се предимно от нашата,но проявявам огромен интерес към чужди култури и народи,техния поминък и т.н(нещо средно между история и география).
  6. Въпросът ми е свързан с СЛВ разположен в 2 дом в стрелец . Луна , Марс,СЛВ правят тау-квадрат,съответно в 8,10,2 дом Венера,Марс,СЛВ -също и отново в 8,10,2 дом. Данните са 16-07-1993 в 14.45 в Асеновград. Ще се радвам ако ми помогнете с този аспект и споделите опит,още съм новак и има много неща,които не знам.
  7. Sori,не бях сигурна за точното място на въпроса ми и затова ще го преместя .
  8. Здравейте!От доста време съм само читател,но реших ,че ще е още по-интересно да се регистрирам и обменям мнения с останалите във форума.Интересум се от астрология,но имам още много да се уча. Въпросът ми е свързан с СЛВ разположен в 2 дом в стрелец . Луна , Марс,СЛВ правят тау-квадрат,съответно в 8,10,2 дом Венера,Марс,СЛВ -също и отново в 8,10,2 дом. Много бих се радвала,ако някои ми помогне с коментари и съвети .Чела съм ,че тау-квадратите са важни аспекти,но при участието на СЛВ това пак ли е така? Благодаря предварително на тези,които ще отделят от времето си за да отговорят.
×
×
  • Добави...