Jump to content
Порталът към съзнателен живот

SERAFIM

Участници
 • Общо Съдържание

  20
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

2 Следващи

За SERAFIM

 • Рожден Ден 06/17/1980

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  БУРГАС
 • Интереси
  Много са!!!
 1. SERAFIM

  МОЛБА ЗА БЪЛГАРИЯ

  Ние ,децата на България обгръщаме с любов нейните граници, поля, реки, море и планини.Вдъхваме живот в цветята, дърветата, рудите и всички нейни залежи, животните, птиците, рибите и призоваваме всички Воини(от миналото и бъдещето)на светлината да отворят сакралната Сила на МАЙКА БЪЛГАРИЯ, както и Кристалите-които да залеят със Светлина всички злодеи и сили на Мрака в материята и енергията и с това да върнат Свободата както на страната така и народа ни ,но и на Земята!Любовта да осветли всички хора тук и сега и така Светлината да овладее Хаоса!!! АМИН.ТАКА ДА БЪДЕ.ОМ. Добре е молитвата да се казва в следните дни:22.03;22.06;22.09;22.12 в 12.00 часа.Както и във всички други дни от 12.00 до 14.00 часа., групово и индивидуално.Тази молитва е за да има държавата ни и ние Българите умни,мъдри,уравновесени политици и така властта да е добра и справедлива. Тази молитва ми бе дадена от Йорданка Николова, при представянето на новата си книга "Аз съм радост, мир, любов и светлина".Благодаря на Бог. Благодаря и на Йорданка!!!
 2. SERAFIM

  ОБРЪЩЕНИЕ

  Господи ,Любя те! При всичките противоречия и страдания, който Си ми дал, Твоята Любов е Мой идеал. Господи, Любя те! Искам да изпълня Твоята воля, както ти си определил, както Ти желаеш.
 3. SERAFIM

  Прошка

  Аз моля ви за Прошка Аз вече съм, ви Простил
 4. SERAFIM

  Радвайте се!

  Радвайте се на това ,което става!!! Не скърбете за това ,което не става!!! Всяко нещо,което става, е от Бога.Всяко нещо ,което не става, е от хората. Щом нещо не става, не скърбете;щом нещо става радвайте се. Радвайте се на едната глава,която имате;не скърбете,че нямате две глави,т.е. не скърбете за двете глави,които нямате. На високо място с голяма раница не се качвайте!Който се качва на високо място с голяма раница,далеч не може да отиде. За сега това е достатъчно.Ако ви се даде повече,ще се натоварите много и няма да можете да се качвате нагоре.Да слезем сега долу,да се радваме на онова,което става и да не скърбим за онова ,което не става. 06.08. 05,00 часа сутринта
 5. SERAFIM

  Молитва за домът

  Бог Саваот, Господ Исус Христос,Света Богородица и всички светци да Благословят този дом и всички, който живеят под този покрив. Да се умножава имота му и Любов да цари между тези стени. Крадец и недоимък да не доближават стените му. Всеки прекрачил този дом с добро сърдце, да разнесе това Благословение по света. А М И Н.ТАКА ДА БЪДЕ.ОМ.
 6. Благодаря за споделените части от филма за Петър Дънов.Гледах го с голям интерес.
 7. SERAFIM

  Велик призив

  От точката на Светлината в разума на Всевишния Нека да се лее Светлина в умовете на хората Нека да дойде на земята Светлина. От точката на Любовта в Сърцето на Всевишния Нека да се лее Любовта в сърцата на хората Нека да се върне на земята Христос. От центъра, където Волята на Всевишния е известна, Нека целта насочи волите малки, хорски Тази цел на която съзнателно служат Учителите. От центърът, който ние наричаме род човешки Нека Плана на Любовта и Светлината се осъществяват И, да затвори той вратата към злото. Да се възтановят Светлината, Любовта и Силата на Плана на Земята!
 8. SERAFIM

  Единост

  Господи очисти умът ми. Господи очисти сърцето ми. Господи направи така ум и сърце да работят в синхрон за Благото на моето тяло и душа. АМИН
 9. "Отсега нататък трябва да сме свързани умствено и сърдечно с всички хора по Земята, защото спасението е в нашите общи молитви. Молитвата има велика сила." Учителя Приятели, Нека всеки един от нас казва тази молитва всеки ден, за благото на нашата България. МОЛИТВА ЗА БЪЛГАРИЯ (дадена от Ученик) Господи,Ти който бдиш над света, чуй моята молитва, озари ни с лъча на могъщия Си Дух и разпали в сърцата ни искрата, която Си вложил в нас. Укрепи в гърдите ни пламъка на Свободата и Правдата. Просвети ни да бъдем смели и доблестни Българи, достойни за своя славен род, за твоята велика Милост. Ти, който Си вдъхновил за светли дела нашите духовни първенци; Ти, който Си Благославял меча на нашия воин и Си го водил към подвизи и величие, Господи, Ти няма да забравиш и нас. Простри десницата Си над нас, да вървим по Твоя Път с нашия избран народ и нашите братя - Твои верни, заседнали в своята земя по Твоя Воля. Дай ни сила да живеем, да работим за благото и величието на Отечеството ни. Дай на нашата скъпа Родина твърдост в изпитанията, воля за живот и вяра в нейния успех, за да летим през вековете, водени от своя мъдър Баща към победа и възход, към могъщество и вечност, за Твоя слава. Амин.
 10. Благодаря ви за коментарите!!! Радвам се и аз че има все повече Българи които обръщат внимание и на духовния живот.
 11. SERAFIM

  Молитва на моята душа

  Нека Бог да ми помогне, да погледна в миналото, да живея в настоящето и да изградя едно достойно бъдеще. АМИН
 12. Благодаря ти Елф!!! Радвам се че ти е харесала първата ми молитва в моя блог.Поздрави!!!
 13. Подигам очи към планините, отдето ще ми помощ дойде. Моята помощ е от Господа, Който сътвори небето и земята. Той не ще даде да се поклати ногата ми, да задреме Оня, Който ме пази; Не дреме и не спи, Който пази Израиля. Господ е мой пазител; Господ е моя сянка откъм моята дясна ръка. Слънцето денем не ще да ме удари, нито месечината нощем. Господ ще ме опази от всякакво зло; ще опази моята душа(Господ). Господ ще пази моето излизане и моето влизане отсега и до века. АМИН.ТАКА ДА БЪДЕ .ОМ
 14. Аз също се обявявам против генномодифицирани храни в България да се използват за храна.България трябва да си остани "детствена" спрямо тези напредначиви неща.Аз съм за напредването в научните постижения,но трябва да се внимава как се използва всяко едно новооткритие.Има толково по-добри начини за повишаване на добивите на културите като пример давам Благословената вода.Вече има доста опити и добри резултати.
 15. SERAFIM

  Що е Истина?

  Думи няма за да можеш да опишеш истината.Тя се чуства със сърцето, и който живее в ИСТИНА има криле. В момента когато казваш това което е истина за тебе, ти вече си свободен от пленът на още една лъжа. Модераторска бележка: Моля, спазвайте правилата за участие във форума,едно от които гласи "Моля, не пишете цели теми/мнения с главни букви, тъй като това се счита за викане." тук
×