Jump to content
Порталът към съзнателен живот

jolie

Участници
  • Общо Съдържание

    35
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За jolie

  • Рожден Ден 29.12.1973

Метод за Връзка

  • AIM
    jolie1273
  • Website URL
    http://http://mkostova.wordpress.com/
  • ICQ
    0

Профил Информация

  • Пол
    Жена
  • Местоположение
    Пловдив

jolie's Achievements

  1. Това е така, защото имаме очаквания и нагласи и обослувености какво е Добро и какво Зло. Ако приемаме всичко като Волята Божия, и че всичко е за добро няма да имаме проблеми. И този съзнателен дух следва единствено Бог,ако не намесиш нещо от себе си тогава и ето колелото се върти на едно място.
  2. Ако говорим за проявения Бог, то Той става познат за човека, чието съзнание се разширява /нямам предвид просто да чете книги и да знае много/ и само този човек ще види Бога, следователно и ще си обясни "чудото живот" някой ден. Но ако говорим за непроявения Бог, то е Този, Който никой никога не е видял и чието име е тайна завинаги. Само Божиите синове изпълняват Божията Воля, следователно има Бог и Негова воля, а всичко друго е илюзия. Затова накъдето и да си мисли, че е тръгнал човек и каквото и да си мисли, че е постигнал е или илюзия, която ще му се разкрие по пътя на съдбата му, или изпълнение на Божията Воля, което ще го направи истински щастлив. Браво Иренче ,хареса ми
  3. Познавам лично 5 човека с преживени реални срещи и то не с корабите им, а със самите тях. Мога да кажа че за тях това което са преживели е Ад и са принудени дори да мълчат и го правят от страх, защото наоколо няма кой да им помогне и са се оставили на тяхно разположение. А властите абсолютно немогат да ни предупредят за това,защото много хора ще се побъркат и ще ги обхване всеобща психоза и параноя и без това и от малкото тичаме на психиатри и отваряме книжките за съногадания,а представете си реално мобилизирано нашествие над човешкия род от извънземен вид под названието..................... Моля гражданите да запазят самообладание, препоръчваме ви да пиете само минерална вода и нестойте на открито ,нито сами,не предприемайте патувания в планината възможна е непредвидена среща с вероятен извъземен вид. Молим ,ако това се случи неползвайте оръжие ,нито каквато и да наранителна техника,защото тя не е пригодена за тях,а ние неразполагаме с необходимите средства. Отбранителните ни организации от дълго време наблюдават и разследват техния вид и имат известни предположения за техните намерения. Ние опитахме да направим контакт с тях и да постигнем мирни действия.Но! за техните идеи, ние сме излишни ,защото несъвпадат с нашите и няма кой да им освободи такъв терен за тях,нито ще оставим да ни попречат да живеем нашия си живот с нашите си цели. Затова те си вършат работите нощем и свободно над всички, докато дойде времето за следващия им ход. На тях им трябва свободен терен за тяхна колонизация. Такъв е закона за градивността. ЕДИН ЦИГАНИН СЕ БОРИ ЗА СЪЩОТО,ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЕДНА КОСМИЧЕСКА ДИНАСТИЯ. Ние неможем да живеем с комшиите си по къщи,по градове,по държави ,по нации,по вяра......черни и бели......бедни и богати....красиви и т.грозни..............имаме си хиляди причини за раздор и само ТЕ ни трябват на главите. Мога да кажа едно: ИМАМЕ СИ ЕДИН БОГ,СИН И СВЕТИЯ ДУХ , единствените които човек може да обича. При тези условия ....или Ние или Те. А и неразбрах те да споменават за Бог, а Бог е за всички и всички ние му се прикланяме.На кого служат тогава? Просто се надяват да ни се впишат те на Богове и да им коленичим пред Бога ни. За такива случаи си имам такава приказка : Когато неприятелят ми в лице ме поздрави,очаквам ударът откъм гърба.
  4. По плдовете им ще ги познаете!-Това е съвкупност по дух и вид, времето си взима вида и остава плода. Има и добри плодове,но неузрели,а някои и неузрели гният-в резултат на безумие.
  5. Животното може да попие от духа на човека,става едно цяло със стопанина си. Това което искам да кажа е друго.Нашата отговорност към всички животни на земята.Те са наше задължение дадено ни е да се грижим за всички нас за цялата планета и всички нейни животни и растения,въздух и вода ние сме отговорни.Не във този вид Бог ни ги е дарил.Нека бъдем достойни пред Неговите очи.Нека покажем ,че сме съзнателни в това се състои съвремието и съвременото мислене.Цивилизацията да е съзнателно изграждана.Бог веднъж изчисти мръсотията от Содом и Гомор.Даде ни отново нов шанс и колко жертви направи за нас.Нека не сме неблагодарни и безочливи и да оценим всичко това.Нека градим с Бога ни и да видим това което всъщност е предвидил за нас благодатта Му и волята Му с която търпеливо чака с любов и надежда.
  6. Естествено ,че е във всичко и над всичко.Представете си само абсурдната истина за безкрая,дори в нищото пак продължава и никога не свършва,неможе да свърши.................................................................... ............и на всичко това Властелин е само Бога ,а аз просто нямам думи за това, мога само да замълча и да коленича.
  7. Когато бях в Хърватско ми направи впечатление как срещу храма им в Загреб има църковен магазин и там имаше множества статуетки на Папата от големи по -големи а на Исус,който е изкупил нашите грехове в спасение, бяха най-малките и най-ниско на зеята като дини на пазара. Мисля ,че водачите ни трябва да имат особено отношение към всичко свято и Божие.
  8. Но казано е и друго:Хлопайте и ще ви се отвори! Всичко в молитвите си в тайно с Бога,Той ще разкрие правността му ,до най-малката подробност. Всичко кето е писано и което Бог ни е открил да знаеме.
  9. Същото може и да се наблюдава и с Фараона по времето на Мойсей:от Библията:Изход-7:3 Те са противни на Бога и Господ ги използва за свое утвърждение. Изход-7:5
  10. Човешката душа,много добре помни и знае,ние и пречим и поставяме границите за нея.На това му казвам:че душите ни се борят за необходимото ни внимание,а ние сме ги сритали пред вратите си и тъпчим и те отчаяно тропат и молят, а живота ни зависи от тях.
  11. Ние знаем едно:Дадено ни е на тази планета със всички възможни варианти,които могат да ни се случат тук,ние да завършим тоя си път възможно по правилно ,като следваме Божиите предупреждения и учения.Този етап от този живот завършва,когато настъпи деня на съдния ден. Какво ни е подготвил Бог за по нататък мисля ,че само Той знае,А ние първо това тук трябва да научим и да знаем. Не сме си посяли цветята в нашата си градина ,а тръгнахме да берем в Божията.Дали съществува прераждане или не? Мисля че от едно тленно тяло в това ,Душата се прехвърля в нещо по съвършенно.Но трябва да приключим по възможно по съвършен начин този си живот,за да продължим по спиралата нагоре.Какво ни очаква там,Бог знае, но ще е с крачка по-близо до него.Всичко това зависи от самите нас.За целта си ,само ние можем да загубим това или да спечелим.
  12. Май разбрах, има много лоши хора, които не обръщат внимание на мравките. Дори да има лоши извънземни, ние може да сме абсолютно безинтересни за тях, тоест като буболечки. Да така би било,ако не бяхме интересни или по-точно ценни. Знаете ,че сме предупредени за появата на антихриста,който ще заблуди много души ,преди да дойде Исус.Дори е писано ,че ще се представи за самия Бог.Е кой друг така перфектно може да изиграе тази роля ,така че да му се подчини целият свят.На никой друг не бихме склонни да се оставим и подчиним.Сега е идеалният момент,в който хората търсят Бог с очи и се опитват да си отговорят откъде са дошли и кой е Бог.Това е идиалният момент за манипулация и внушение.Объркаността ни ще ни направи жертви. jolie View Member Profile View Member Blog Add as Friend Send Message Find Member's Topics Find Member's Posts Вчера, 18:43 Мнение #45 Group: Участници Posts: 24 Joined: 18-July 09 From: Пловдив Member No.: 9,292
  13. Казано ,но недоразбрано ,ако така се тълкува. КАЗАЛ ГО Е И Е ИМАЛ ПРЕДВИД ТОВА: Чрез дева Мария ОТ СВЕТИЯ ДУХ - затова казва: моята майка ---- СВЕТИЯ ДУХ. Иначе би казал моята майка е Светия дух.
×
×
  • Добави...