Jump to content
Порталът към съзнателен живот

jolie

Участници
  • Общо Съдържание

    35
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от jolie

  1. Това е така, защото имаме очаквания и нагласи и обослувености какво е Добро и какво Зло. Ако приемаме всичко като Волята Божия, и че всичко е за добро няма да имаме проблеми. И този съзнателен дух следва единствено Бог,ако не намесиш нещо от себе си тогава и ето колелото се върти на едно място.
  2. Ако говорим за проявения Бог, то Той става познат за човека, чието съзнание се разширява /нямам предвид просто да чете книги и да знае много/ и само този човек ще види Бога, следователно и ще си обясни "чудото живот" някой ден. Но ако говорим за непроявения Бог, то е Този, Който никой никога не е видял и чието име е тайна завинаги. Само Божиите синове изпълняват Божията Воля, следователно има Бог и Негова воля, а всичко друго е илюзия. Затова накъдето и да си мисли, че е тръгнал човек и каквото и да си мисли, че е постигнал е или илюзия, която ще му се разкрие по пътя на съдбата му, или изпълнение на Божията Воля, което ще го направи истински щастлив. Браво Иренче ,хареса ми
  3. Познавам лично 5 човека с преживени реални срещи и то не с корабите им, а със самите тях. Мога да кажа че за тях това което са преживели е Ад и са принудени дори да мълчат и го правят от страх, защото наоколо няма кой да им помогне и са се оставили на тяхно разположение. А властите абсолютно немогат да ни предупредят за това,защото много хора ще се побъркат и ще ги обхване всеобща психоза и параноя и без това и от малкото тичаме на психиатри и отваряме книжките за съногадания,а представете си реално мобилизирано нашествие над човешкия род от извънземен вид под названието..................... Моля гражданите да запазят самообладание, препоръчваме ви да пиете само минерална вода и нестойте на открито ,нито сами,не предприемайте патувания в планината възможна е непредвидена среща с вероятен извъземен вид. Молим ,ако това се случи неползвайте оръжие ,нито каквато и да наранителна техника,защото тя не е пригодена за тях,а ние неразполагаме с необходимите средства. Отбранителните ни организации от дълго време наблюдават и разследват техния вид и имат известни предположения за техните намерения. Ние опитахме да направим контакт с тях и да постигнем мирни действия.Но! за техните идеи, ние сме излишни ,защото несъвпадат с нашите и няма кой да им освободи такъв терен за тях,нито ще оставим да ни попречат да живеем нашия си живот с нашите си цели. Затова те си вършат работите нощем и свободно над всички, докато дойде времето за следващия им ход. На тях им трябва свободен терен за тяхна колонизация. Такъв е закона за градивността. ЕДИН ЦИГАНИН СЕ БОРИ ЗА СЪЩОТО,ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЕДНА КОСМИЧЕСКА ДИНАСТИЯ. Ние неможем да живеем с комшиите си по къщи,по градове,по държави ,по нации,по вяра......черни и бели......бедни и богати....красиви и т.грозни..............имаме си хиляди причини за раздор и само ТЕ ни трябват на главите. Мога да кажа едно: ИМАМЕ СИ ЕДИН БОГ,СИН И СВЕТИЯ ДУХ , единствените които човек може да обича. При тези условия ....или Ние или Те. А и неразбрах те да споменават за Бог, а Бог е за всички и всички ние му се прикланяме.На кого служат тогава? Просто се надяват да ни се впишат те на Богове и да им коленичим пред Бога ни. За такива случаи си имам такава приказка : Когато неприятелят ми в лице ме поздрави,очаквам ударът откъм гърба.
  4. По плдовете им ще ги познаете!-Това е съвкупност по дух и вид, времето си взима вида и остава плода. Има и добри плодове,но неузрели,а някои и неузрели гният-в резултат на безумие.
  5. Животното може да попие от духа на човека,става едно цяло със стопанина си. Това което искам да кажа е друго.Нашата отговорност към всички животни на земята.Те са наше задължение дадено ни е да се грижим за всички нас за цялата планета и всички нейни животни и растения,въздух и вода ние сме отговорни.Не във този вид Бог ни ги е дарил.Нека бъдем достойни пред Неговите очи.Нека покажем ,че сме съзнателни в това се състои съвремието и съвременото мислене.Цивилизацията да е съзнателно изграждана.Бог веднъж изчисти мръсотията от Содом и Гомор.Даде ни отново нов шанс и колко жертви направи за нас.Нека не сме неблагодарни и безочливи и да оценим всичко това.Нека градим с Бога ни и да видим това което всъщност е предвидил за нас благодатта Му и волята Му с която търпеливо чака с любов и надежда.
  6. Естествено ,че е във всичко и над всичко.Представете си само абсурдната истина за безкрая,дори в нищото пак продължава и никога не свършва,неможе да свърши.................................................................... ............и на всичко това Властелин е само Бога ,а аз просто нямам думи за това, мога само да замълча и да коленича.
  7. Когато бях в Хърватско ми направи впечатление как срещу храма им в Загреб има църковен магазин и там имаше множества статуетки на Папата от големи по -големи а на Исус,който е изкупил нашите грехове в спасение, бяха най-малките и най-ниско на зеята като дини на пазара. Мисля ,че водачите ни трябва да имат особено отношение към всичко свято и Божие.
  8. Но казано е и друго:Хлопайте и ще ви се отвори! Всичко в молитвите си в тайно с Бога,Той ще разкрие правността му ,до най-малката подробност. Всичко кето е писано и което Бог ни е открил да знаеме.
  9. Същото може и да се наблюдава и с Фараона по времето на Мойсей:от Библията:Изход-7:3 Те са противни на Бога и Господ ги използва за свое утвърждение. Изход-7:5
  10. Човешката душа,много добре помни и знае,ние и пречим и поставяме границите за нея.На това му казвам:че душите ни се борят за необходимото ни внимание,а ние сме ги сритали пред вратите си и тъпчим и те отчаяно тропат и молят, а живота ни зависи от тях.
  11. Ние знаем едно:Дадено ни е на тази планета със всички възможни варианти,които могат да ни се случат тук,ние да завършим тоя си път възможно по правилно ,като следваме Божиите предупреждения и учения.Този етап от този живот завършва,когато настъпи деня на съдния ден. Какво ни е подготвил Бог за по нататък мисля ,че само Той знае,А ние първо това тук трябва да научим и да знаем. Не сме си посяли цветята в нашата си градина ,а тръгнахме да берем в Божията.Дали съществува прераждане или не? Мисля че от едно тленно тяло в това ,Душата се прехвърля в нещо по съвършенно.Но трябва да приключим по възможно по съвършен начин този си живот,за да продължим по спиралата нагоре.Какво ни очаква там,Бог знае, но ще е с крачка по-близо до него.Всичко това зависи от самите нас.За целта си ,само ние можем да загубим това или да спечелим.
  12. Май разбрах, има много лоши хора, които не обръщат внимание на мравките. Дори да има лоши извънземни, ние може да сме абсолютно безинтересни за тях, тоест като буболечки. Да така би било,ако не бяхме интересни или по-точно ценни. Знаете ,че сме предупредени за появата на антихриста,който ще заблуди много души ,преди да дойде Исус.Дори е писано ,че ще се представи за самия Бог.Е кой друг така перфектно може да изиграе тази роля ,така че да му се подчини целият свят.На никой друг не бихме склонни да се оставим и подчиним.Сега е идеалният момент,в който хората търсят Бог с очи и се опитват да си отговорят откъде са дошли и кой е Бог.Това е идиалният момент за манипулация и внушение.Объркаността ни ще ни направи жертви. jolie View Member Profile View Member Blog Add as Friend Send Message Find Member's Topics Find Member's Posts Вчера, 18:43 Мнение #45 Group: Участници Posts: 24 Joined: 18-July 09 From: Пловдив Member No.: 9,292
  13. Казано ,но недоразбрано ,ако така се тълкува. КАЗАЛ ГО Е И Е ИМАЛ ПРЕДВИД ТОВА: Чрез дева Мария ОТ СВЕТИЯ ДУХ - затова казва: моята майка ---- СВЕТИЯ ДУХ. Иначе би казал моята майка е Светия дух.
  14. Всички ние имаме много важни моменти от живота си. Да научим за библията и да направим първите най-велики стъпки в нея и да се качим в проходилката а и по-късно да закрачим по пътя. Да прочетем и почувстваме Бог и да ни въведе в света на търсене и осъвършенстване. Това е празник за всеки един и възможноста да имаме достъп до всичко това и то да бъде в ръцете ни и наше притежание и ценност от която много съдби и животи са се променили? Споделете вашите първи срещи с това познание и първото което прочетохте в нея и каква следа остави Бог във вас? Благодаря ви !
  15. Другия случай ми беше пак към 7клас сънувам че търся тоалетна хартия и незнам защо нелогично излезнах на терасата и отидох до другия край,когато се обърнах да се върна прибера пред вратата стоеше едно почти прозрачно кълбо голямо колкото точно да разпериш дзвете си ръце в кръг и стоеше на моята височина почти ,малко по ниско и трептеше като въздуха над огън или като на над нагорещена ламрина.Тогава това ми заговри и ми каза :Трябва да ти кажа нещо много важно. Аз се уплаших колкото и да стоеше невинно,защто ми бе припречило пътя да се прибера и това ми беше достатъчно да не му вярвам. И казах сега неискам и минах отстрани му като го наблюдавах и внимавах да не се допра до него и се промушнах и се прибрах.Действително имах нужда в живота си за много от нещата за някое предупреждение. Другият случай беше ,през ноща нещо ме накара да излезна отново на терасата и като че ли знаех какво точно трябва да направя и отидох пак до края ,погледнах надоу и попаднаха моите очи в едни чакащи други очи ,тези очи гледаха точката където аз ще се появя преди аз да погледна и застана точно там,знаеха точно къде ще са моите и ги чакаха.Направо ме изуми.Един мъж в доспехи а погледът му нищо не изразяваше само гледаше и аз опитах да разбера какво се крие в този поглед и намеренията му,но нищо ......разбрах че е там само за да ме види.Почувствах се особено и какво знача за този човек,защо точно мен.Толкова мъже има в къщата,защо и какво иска ,каква е причината. След което се прибрах по същия начин както се и появих, побързах да започна да заключвам всички врати и прозорци,но колкото и да ги заключвах те пак си бяхя отворени и отключени.Тогава казах на баща ми че има някакъв странен мъж отвън, който ме гледаше странно без причина и без да ме познава и че може да влезе в къщи, а баща ми тогава ми отговори лежейки си на леглото-Не бой се аз съм тук..,но се замислих дали ще е наистина така и се събудих.До ден днешен този сън немога да го забравя и тези дълбоки и презнаещи в абсолютен контрол, спокойствие и сила зеленикави очи.
  16. А когато бях още по-малка в 5-6 клас, през ноща тъкмо преди да заспя и нещо започваше да ме души,някаква енергия ми затягаше и спираше дъха,душеше ме.И сестра ми спеше на съседното легло до мен ,изправих се и започнах да я викам да ми помогне.Но само устата ми се отваряше и никакъв звук не излизаше.След около 5 минути ме остави . След около месец отново се случи същото и аз тогава вече наистина се разгневих,сметнах че си имам работа с нещо невидмо че трябва да се боря до последно веднъж за винаги и мислено се подготвих в духа си за борба. Не след дълго врем пак когато си мислих че всичко е приключило ,то отново се случи и тогава още докато не ме е затегнало здраво и да немога да реагирам аз се извъртях хванах една кутия химикали до мен и я хвърлих и предизвиках голям шум,сестра ми скочи и аз се изправих и започнах ужесточена война да прогоня това нещо и нареждах из стаята си- изчезвай и никога повече не се появи.След време отидохме на лагер и там съучениците ми си заразказаха ,такива страховити истории и интересното беше, че абсолютно същата история я разказаха само че за друго дете и че то предупреждавало родителите си за това душене ,но не му обърнали внимание и на третия път го намерили удушено.И тогава си спомних ,че и аз разказвах на моите родители и те по същия начин не взеха под внимание това.
  17. БОЖИЯТА ВОЛЯ Е БОЖИЯТА ПРОМИСЪЛ С КАЗАНОТО: ДА БЪДЕ...!
  18. ПРи следващите пъти след като затварях очи и до 5 минути няма и отново нещо ме издъпваше и директно изчезвах .Исках да приключа с това,защото незнаех докъде ще я докарам и какво се случва с мен,а в училище никой не преподаваше такъв предмет за подобни познания. Чувствах се сама. Мислите ми бяха единствено в това да си отговоря и с какво се сблъсквам.В този период преживявах и жестоки кошмари, докато спях нещо идваше и или ме души или бомби ми гърми или ме тровят веднъж пък с някакво същество в сянка докато спях ми завъртя един диск и ми сряза главата и мозъка ,но с времето от всички тизи неща се научих да се боря,ако неможех избавлението беше бързото ми събуждане.Дори непомня в кой момент,аз се научих да спя много леко все едно постоянно съм будна. Веднъж отидох на ирисова диагностика и жената ми каза че повече се уморявам от съня отколкото от работата през деня,а нищо не бях и споменавала за причини за прегледа. Направо ме учуди. Това същество с диска го открих, след нанесената травма върху мен аз продължих да спя и пуснах духът ми да търси кой е и спомням си аз спя и съответно гледам отстрани себе си как спя и обикалям и търся кой е и си повтарях-Кой е? ,Кой е? и се сетих че това същество след като ми раздроби всичко ми постави като станиолова кутийка с конец в главата и тогава отидох до себе си и казах какво е това? и го извадих, взех го и нещо ме накара да излезна на терасата и да погледна към масата на двора и там видях двама си стояха и незнам защо, тази кутийка е хвърлих на масата и падна пред тях. Тогава единия от двамата се изправи и направи две крачки през цветята ,а на третата стъпна на стената и тръгна по стената на къщата и се превърна в същото същество. Тогава се оплаших и дадох крачки назад и имах 3 секунди да съм себе си в духа си и да победя. Мога да кажа че в този момент ,нищо друго не ми трябваше освен чистата ми съвест и Духът си и силата на светлината от Бога ....и когато това дойде пред мен с две ръце го хванах и несъзнателно направих движение на кръст се разпадна на прах. Това си ми остана единствената най-жестока война в която победих с Божията помощ. Бяха ми омръзнали тези нападки ,а те се случват винаги ,когато всичко е утихнало и си се успокоил и забравил за тях дори.Точно тогава винаги атакуват в изненада, неочаквани и след също многото непрекъснати "излитания" се притесних да не се вмъкне някое друго нещо ,защото и това преживях -по много хитър начин. Реших максимално да направя така че да приключа със всичко това. Тези излитания ги възпирах като започнеше да ме издърпва и потеглях ,знаех че до 3 секунди трябва да си взема дъх,защото после е твърде късно.При самото вземане на дъх това ми причиняваше адска болка в гърдите , на слънчевия сплит. Болката е все едно ти въртят забит нож. И откак се научих на това постепенно намаляха случаите на неочаквани и непрестани излитания и прекъснах и атаките от незнам къде си,макар че и до днес ги имам,но се дължат на някои негативни изпратени енергии към мен.Всичко това което съм преживяла е по-истинският живот,а на сутринта се озовавам на измисления и умишлено нагласен и с преиначени представи живот. Това което научих от всичко е, че от Човека, Душата му е най-ценна и се водят жестоки войни за всяка една. За това Исус говори : Бдете!!! Матея-10:28
  19. Някъде стои съвършената граница между разума и чувствата,във всеки един момент и миг. Да бъдеш толкова съвършен е като да бъдеш точния стрелец и нито миг встрани. Можем ли да кажем дали сме съумели от целия си живот да запълним поне 1 ден такъв ......,а сме притежавали целия си живот,цялата свобода........,но само за себе си и в свое собствено робство. Благодатта на Бог е там винаги, където му е предоставено място.
  20. Написах го от погледа на един лъжец и примери за причини поради които го прави и го правят почти всички , а е верно че за лъжата се иска повче труд,колкото в началото да се вижда лесно,по-скоро е навик и привичка.Това към което съм се придържала в моя живот е по възможност така да си върша нещата ,че да не занимавам много Бога със себе си.Просто да ги върша правилно и за да не бъда отново разбрана неправилно,ще допълна да поясня какво точно имам предвид.Да вършиш нещата правилно е да влагаш в тях чисто и по възможност съзнателно сърце и Само се иска да следваш Неговата истина.А мисля че всеки който я е потърсил,е знае.
  21. Истината ще ви направи свободни! За човек е най-трудно да приеме истината,всеки живее с мисълта че е прав и справедлив,но се окзва в един момент ,че и това не е достатъчно. как да приеме този човек мисълта и да се примири с това,че пак е допускал грешки,непрекъснато дори го прави,как да живее с мисълта че пропуска отново и отново,как да се примири и да живее с чувство за вина , а другите през това време се опитват дори да го смажат поради малкото ако се е опитал да се смири.По тази причина Исус се примири да го разпнат,колко е тежка истината..............................и жестока..........................а ние се извъдихме и съдници дори.
  22. За истината съм се научила на това: По-добре жива рана, но да е истината. Защото ако не си служим с истината ,как ще сме готови да приемем истината която Бог ни открива за самите нас.А по пътя се сблъскваме предимно и разчитаме само на истината и разкриване в истината на нашите слабости и по-този начин разкривайки ни Бог,ние се научаваме да прощаваме и да бъдем смирени.Истината е за всички.Една е. Защото когато лъжеш измяташ Божията воля и се стоварва пак върху теб.Малкото за нас си мислим че е безобидно ,но осуетяваш Божията воля ,а това е много.
×
×
  • Добави...