Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Hierokles

Изключени
  • Общо Съдържание

    31
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Профил Информация

  • Пол
    Мъж
  • Интереси
    Пророчество, ясновидство, телепатия.

Hierokles's Achievements

  1. Живеем в Новата Епоха на Водолея – епоха на информация и открити отношения. Всеки опит ясновидството да се поставя под съмнение или дискредитират хората, които го владеят ще доведе до масовото обучение на ясновидци, за да се докаже, че тази способност е присъща за всеки човек. Противниците на ясновидството в желанието си да докажат, че то не съществува ще направят голяма услуга на човечеството и ще постигнат обратен ефект. Но да не забравяме, че след признаването на хипнозата, като реален феномен на психиката, в Русия се създаде и криминалната хипноза. Същото ще стане и с ясновидството – ще се появи криминално ясновидство.
  2. Аз обичам да пия сутрин кафе с шоколад. Понякога и какао!
  3. Ще прибавя още два вида насилие - окултното насилие наречено черна магия и психологичното насилие криминална хипноза.
  4. Тогава да говорим за духовна жестокост. Забравяме, че кан Борис - Михаил в името на покръстването, на Христовото учение на Любовта, обезглавява 52 болярски рода - мъже, жени, деца, старци...
  5. А какво да кажем за глобалните жестокости извършени от окултиста-вегетарианец Адолф Хитлер, от изключения семинарист-богослов Йосиф Сталин, от основаните от езотерици-масони САЩ? Изглежда, че дуовността е породила най-голямата жестокост при някои световни лидери.
  6. Ти си една от най-сериозните и добрите.
  7. Да приветстваме най-новата софиянка - топ-предсказателката latina!!!
  8. Питах няколко човека от форума, обаче никой не можа да ми отговори, защо на 19 август хората от Братството се събират на Седемте езера?
  9. Духовен път, духовни среди, духовна школа... Няма ли окултен път, окултни среди, окултна школа? Имам чувството, че някои хора направо избягват думата окултно и я заменят с духовно. Или във форума се делим на духовници и окултисти? Изглежда навсякъде се говори за духовност, защото някои форумци искат да философстват, а не да се занимават с окултни практики. Да видим какво ще е оправданието!
  10. В този форум споделям(е) опит, знания, практика. Прекарвам по-възможност голяма част от свободното си време (когато не ходя на работа и нямам битови задачи) в медитация. Считам, че така постигам повече за себереализацията си от следене на излишна информация. Тебе те влече езотеричната софистика. Такова е моето наблюдение. А във форума има и тема за медитацията. Ето една хубава мисъл: Раджа йога започва там, където свършва Хатха йога. Шри Свами Чиданандаджи Махарадж, президент на Обществото за Божествен Живот Модераторска бележка: Моля не изтривайте, това, което ви пиша! Не използвайте главни букви, има указания в правилата на форума!
  11. Хората от Братството ще имат обективност, свръхсъзвание, окултни знания, воля, интуиция и ясновидство. Това всеки може да го постигне в настоящия живот. Другото е дървена философия за хора, които ги мързи да работят върху себереализацията си. Философстващите бих ги попитал: по колко време медитират през деня? Аз съм фен на Раджа Йога.
  12. В библейски пророчеки стил трябва да сведа до твоето (съ)знание, че: Св. Писания за хомосексуализма Трета книга Моисеева - Левит [18:22] Не лягай с мъж като с жена - това е мръсотия. [20:13] Ако някой легне с мъж като с жена, и двамата са извършили мръсотия - да бъдат умъртвени, кръвта им е върху тях. Послание на св. ап. Павла до Римляни [1:26] Затова Бог ги предаде на срамотни страсти - жените им замениха естественото употребление с противоестествено; [1:27] също и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разпалиха се с похоти един към други, и вършеха срамотии мъже на мъже, та получаваха в себе си отплата, каквато подобаваше на тяхната заблуда. Първо послание на св. ап. Павла до Коринтяни [6:9] Или не знаете, че неправедници няма да наследят царството Божие? Не се лъжете - нито блудници, ни идолослужители, ни прелюбодейци, нито малакийци, ни мъжеложници... Първо послание на са. ап.Павла до Тимотея [1:8] А ние знаем, че законът е добър, ако някой го употребява законно, [1:9] като знае, че законът е установен не за праведник, а за беззаконници и непослушници, за нечестивци и грешници, за неправедни и скверни, за ония, които оскърбяват баща си и майка си, за човекоубийци, [1:10] за блудници, мъжеложци, разбойници, клеветници, скотоложци, лъжци, клетвопрестъпници и за всичко друго, що е противно на здравото учение, [1:11] по славното благовестие на блажения Бог, що ми бе поверено.
  13. Предсказвам: Еси се вълнува от Хомосексуалност - защо, накъде?
  14. Ха! Какво става тук?! Кандидати за ясновидски или психодиагнози? И двете ги можем!
  15. Шапката е супер! Ама не мога да изземвам функциите на проф.А.Дъмбълдор! Иначе LUCIUS ще ме изклюкари и протестира!
×
×
  • Добави...