Jump to content
Порталът към съзнателен живот

aldonea

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

aldonea's Achievements

  1. Да "Аметист" в подкрепа на твоите думи ще добавя само една любима сентенция "НЯКОИ ЯДАТ ЗА ДА ЖИВЕЯТ,А ДРУГИ ЖИВЕЯТ ЗА ДА ЯДАТ" Вярвам,че първите ще се увеличават за сметка на вторите
  2. Любовта е основният закон на живота. Децата се водят несъзнателно от него Ех само да го правехме и ние....
  3. Хриско самият той(Учителят е говорил много за важността на името на всеки от нас). Още повече да не забравяме датата на която е роден и следващите дати когато е вселяван. В живота ни всичко има смисъл и значение. Вярвам,че няма случайности, а закономерности и задачи. Така името на всеки включително и неговото,заедно с рожденната му дата не е случайност.
  4. dimitar, принципно си прав, защото крадците влизат най-вече в заключени и силно укрепени домове, но това не значи, че не трябва да заключваме, нали ? ... Какво имаме в себе си, което може да бъде откраднато? Заключваш, ако те е страх, че нещо може да ти бъде взето. Ако нямаш нищо, което представлява интерес за крадеца, за какво да заключваш? Говоря в преносен смисъл. То ако говорим за защита от магии, това предполага самите ние да станем магьосници. Защитата от магии включва същите методи, като самата магия. От друга страна, ако една магия е свързана с енергия, която не може да ни въздейства, защо да се защитаваме? Чрез самата защита ние ставаме податливи на съответното въздействие, ние приемаме стълкновението с насочената към нас енергия и ако защитата ни е достатъчно силна ще го отблъснем. Но не е ли по-добре просто да се разминем с това стълкновение? Магията ще се привлече към нас, ако намери в нас нещо сходно с нейната природа. А какво казва УЧИТЕЛЯТ по въпроса? Не беше ли нещо от рода на:" Когато му обръщате внимание то(проблемчето=магиите в случаят) расте и става значимо???
  5. Струва ми се, че всеки попадал в реинкарнация има какво да разкаже от преживяните моменти,но това връщане на зад обогатява само онзи който е бил за малко в миналият живот. Не е възможно на слепеца да опишеш цветът на слънцето или на вятъра Но всеки опитал от миговете на минал живот ,задължително променя мисленето си ,става по-наблюдателен иска да знае и още и още...Събужда се паметта защо е тук и сега Медитацията е прекрасна за връщане на зад в паметта ни.
  6. Да разбира се,че си заслужава да живеем за любовта, а такова нещо като умиране няма=то е просто смяна на дрехите ни И възможност отново да обичаме
  7. Теди, ако някой ти е отговорил на въпроса моля да бъда извинена,че ще го направя и аз Мъдрите никога не дават готови отговори. При тях разговорите са като в приказка (но за порасналите) и за това дадените формули са във този вид.
×
×
  • Добави...