Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Уки`

Участници
  • Общо Съдържание

    39
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Уки`'s Achievements

  1. Здравейте! Бих искала всеки от вас да постне нещо наистина мотивиращо, което го е накарало да се замисли и да започне да работи наистина много в определена насока. Също така може да споделите как се мотивирате, какво е за вас успеха и свързан ли е с мотивацията? В такъв период от живота си съм, че мотивацията играе голяма роля и не трябва да допускам падения. Благодаря ви!
  2. Здравей Marusya ,би ли ми казала как се казва хумата ,която я има в аптеки Ремедиум ?
  3. Възможно ли е ? Възможно ли е това състояние ,от което те боли ,което те разболява,което те мъчи денонощно ,което не ти дава мира, от което страдаш, което те кара да плачеш и да плачеш.... възможно ли е то да е навлязло толкова навътре в теб,че да е станало част от теб самия? Възможно ли е човек ,който изпитва всички тези неща някога да бъде щастлив? Възможно ли е да направи другите щастливи?
  4. Здравейте!Казвал ли е нещо Учителят по въпроса за хумата?Какво мислите вие за нея?Къде,как и защо я използвате?От къде си я набавяте?
  5. Здравейте!Много бих искала да се занимавам с йога,от малка имам това желание .Отскоро живея в София и бих искала ,ако някой е наясно къде има часове по йога или курсове,които да са на по-прилична цена да сподели.Благодаря ви предварително! Хубав и слънчев ден!
  6. Здравейте!Писах в темата "Попитай класически хомеопат" ,но не получих някаква друга информация от тази,която вече знам.Та накратко ще обясня и тук ... Наскоро ходих на ехограф и ми казаха ,че имам жлъчка прегъната исмично.Личната лекарка ме посъветва просто да избягвам пържени яйца и да ям по-малко месо и че това се получавало от стрес.Но искам да попитам какво друго трябва да направя ,за да предотвратя евентуални проблеми след време.На 20 години съм ,ако това има значение.Благодаря предварително!
  7. Здравейте!Наскоро ходих на ехограф и ми казаха ,че имам жлъчка прегъната исмично.Личната лекарка ме посъветва просто да избягвам пържени яйца и да ям по-малко месо и че това се получавало от стрес.Но искам да попитам какво друго трябва да направя ,за да предотвратя евентуални проблеми след време.На 20 години съм ,ако това има значение.Благодаря предварително!
  8. Здравейте ! Аз съм музикантка и много пъти съм си задавала въпроси свързани с моята професия или по-точно с моето призвание ,защото аз го чувствам като такова.. но наскоро ми се случи нещо интересно ,запознах се с един човек инженер по професия,който като разбра ,че съм музикант възкликна "Ехе.. винаги съм казвал ,че музикалните способности са най-впечатляващи!".... та се зачудих ,защо според останалите хора,които не са музиканти,музиката е толкова грабващо вниманието нещо ?Бих желала да чуя и вашите мнение..
  9. Здравейте ! И аз съм почитателка на този стил музика и ще си позволя да ви предложа нещичко на група Bulgara ,което се надявам да ви хареса
  10. http://www.vbox7.com/play:b5c8fdfb Това е една песен на моите приятели от група Kovu ,надявам се да ви хареса !
  11. Здравейте ! Търся си музиката от Паневритмията на ноти ,за да мога да я свиря ,ако някой от вас може да ми каже от къде мога да си ги намеря или да ги сваля он-лайн,или пък ги има в електронен вариант и може да ми ги прати ,моля да ми пише ! Благодаря предварително ! Хубава и спокойна вечер !
×
×
  • Добави...