Jump to content
Порталът към съзнателен живот

danichka

Участници
  • Общо Съдържание

    63
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

danichka's Achievements

  1. Здравей Елица,Картите които изтеглих на въпроса ти са 10меча,7меча и луна.Много неприятни карти,поне аз така ги виждам.Нещо лошо си преживяла,някакво разочарование,дали е било прослушване или някаква изява на живо незная,но го преживяваш тежко,плануваш пак да опиташ но болката от 10-те меча не се забравя лесно и от там идва и твоят страх да продължиш с пеенето,луната като последна карта не ми дава оптимистичен отговор.По скоро ти ще се откажеш от това си начинание.
  2. Здравейте!Аз рядко си позволявам да тълкувам такива комбинации още повече когато няма въпрос,защото съм начинаеща и много назад с ТАРО-то,но сега се изкушавам да опитам.При първата комбинация за мен водеща е 10-ка та Жезли.Става въпрос за сериозен човек -работохолик.Човек нагърбил се с тежки задачи,но в крайна сметка е щастлив от свършената работа.За втората комбинация бих казал,че дадения човек е имал надежда да реализира нещо, сменя посоката ,но реализацията е много трудна.Ако става въпрос за любов-трудно много трудно,ако става въпрос за нещо друго,пак трудно-финансови затруднения,ще спират или пречат за развитието.При втората комбинация за мен водещи са 6-ца та Мечове и 5-ца та Пентакли-те ми показват действието на човека.
  3. Обесеният!!!!В моят случай мисля,че иска да ми каже да се предам,че е дошло времето да спра.Съгласна съм с всички изредени до тук неща от бездействие,застой........доооо саможертва и в случая бих прибавила и един STOP!!!Трябва да се спре,за да се продължи напред.Това е за конкретния случай при мен.
  4. Благодаря ти за отговора,може би си права.Аз също не виждам друго логично тълкуване на тези карти!!!
  5. Пиша тук, защото в случая Колелото е водещата, и нея искам да разбера като ключова за този въпрос.Това което аз виждам е,че този човек Не може да има чувства,нещо от миналото му влияе.Може би е бил наранен и се е вкопчил в този спомен,но всичко написано до тук щеше да пасне ако последна катра беше Силата.Щях да кажа да той поттиска чувствата си защото го е страх да не се повтори миналото,но в случая не става въпрос за нещо което зависи от него,нея ,а за нещо извън тях и то явно е свързано с миналото......
  6. Нещата привидно изглеждат добре,но при тези карти????Това за мен са трудни карти,аз още не съм дорасла за да ги тълкувам.Мисля,че в случая Колелото друго ни казва.Невъзможност да са заедно ,но по независещи от тях обстоятелства,но какви,какво е това което спира..................????
  7. Колелото на съдбата?Когато е на трета позиция ни показва ,че нещото към което се стремим няма да се осъществи по независещи от нас причини,А когато въпросът не е свързан с действие а с емоции?Преди време попитах картите за чувствата на даден човек към моя приятелка и на последна позиция беше Колелото на съдбата,за съжаление другите карти не ги запомних,тогава реших,че това не е свързано с въпроса,но днес пак зададох същият въпрос и картите са 4-ка Пентакли,6-ца Чаши и Колелото,като допълнителна 3-ка Жезли.Моля споделете вашето усещане за тези карти!Колелото на трета позиция при въпрос за емоции????
  8. Здравей!Мисля,че няма да си доволна от този разговор.Моля те, дай после обратна връзка.Тази комбинация ми е инересна.Визшата Жрица до Дявола????Това по скоро ме навежда на поговорката:Да би мирно седяло не би чудо видяло.... А виждам,че аз докато съм писала ти вече си дала обратна връзка!
  9. Здравей!Мисля,че няма да си доволна от този разговор.Моля те, дай после обратна връзка.Тази комбинация ми е инересна.Визшата Жрица до Дявола????Това по скоро ме навежда на поговорката:Да би мирно седяло не би чудо видяло....
  10. В някакъв процес на дълбока пренагласа си. Ако е пренагласа е добре,но ако тази карта иска да ми каже,че трябва да се пренаглася а аз отлагам?Това май е като червена лампичка която предупреждава,че нещо не е както трябва.То всички повтарящи се карти май точно това правят!
  11. Моля споделете какво ви е усещането за повтаряща се карта Обесеният!!!Като карта за деня,но вече за трети път през тази седмица,в подреждания от три карти на средна позиция или на крайна.
  12. Не зная каква е тази подредба от 3 + 1 карта, но както и да е. (Особено пък след карта като Страшният съд ...) Какво следва? Отговорът е ясен - следва Страшният съд. За мен прогнозата е неблагоприятна. Не виждам и воля за промяна. Доколкото разбирам, това се е случвало и преди и сега е поредният опит. Може би, ако този човек се откъсне и попадне в друга среда, ще е добре за него и промяната би била възможна. Мона,много ти благодаря,че се включи и че разтълкува тази карти.Да това не е първият опит за отказване от алкохола и наистина той няма волята да спре.Вярно е че от както беше на лечение до сега не е пил,но.........това е много кратък период и очакваме всеки момент включване.Зададох въпрос за него,защото картите на жена му бяха много хубави и бих те помолила ако е удобно да си кажеш мнението.Влюбените,3-ка чаши,Светът като допълнителна Смърта.Подреждането е с три карти,но аз винаги тегля по една допълнителна като пояснение и я слагам от долу под другите,затова с ми 4.Можеби това не е правилно?Въпросът е от тук-нататък какво следва.Пояснявам,че първо изтеглих за жена му и като видях тези карти попитах и за него.
  13. Благодаря ти за отговора Деяна.Да тежки са и ми се виждат малко страшнички,затова и не посмях да ги коментирам.Притеснява ме 8-ца та мечове дори и да е допълнителна.10-ката според мен бележи периода на лечение който одмина и сега е в дома си,но другите карти ме притесняват.Благодаря!!!
  14. Здравейте!Идвам с една комбинация която по скоро не ми харесва.Става въпрос за човек който беше на лечение от алкохолизъм.Неприятни думи,но човешка съдба.Картите които излязоха са 10-ка Мечове,Обесения,Страшният съд и като доп.8-ца мечове.Моля по опитните да си дадат мнението.Въпросът е от тук какво следва?
  15. Да и аз така мисля.Предполагам става въпрос за някаква работа или нещо друго,което до сега по някакви други причини не е могъл да реализира,сега е възможно да реализира и го прави.В случая не мисля ,че той има проблем.Картите са му хубави.В 8-ца пентакли има задоволство и ентусиазъм от това което прави.
×
×
  • Добави...