Jump to content
Порталът към съзнателен живот

danichka

Участници
 • Общо Съдържание

  63
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. Здравей Елица,Картите които изтеглих на въпроса ти са 10меча,7меча и луна.Много неприятни карти,поне аз така ги виждам.Нещо лошо си преживяла,някакво разочарование,дали е било прослушване или някаква изява на живо незная,но го преживяваш тежко,плануваш пак да опиташ но болката от 10-те меча не се забравя лесно и от там идва и твоят страх да продължиш с пеенето,луната като последна карта не ми дава оптимистичен отговор.По скоро ти ще се откажеш от това си начинание.
 2. danichka

  Таро-тренировки

  Здравейте!Аз рядко си позволявам да тълкувам такива комбинации още повече когато няма въпрос,защото съм начинаеща и много назад с ТАРО-то,но сега се изкушавам да опитам.При първата комбинация за мен водеща е 10-ка та Жезли.Става въпрос за сериозен човек -работохолик.Човек нагърбил се с тежки задачи,но в крайна сметка е щастлив от свършената работа.За втората комбинация бих казал,че дадения човек е имал надежда да реализира нещо, сменя посоката ,но реализацията е много трудна.Ако става въпрос за любов-трудно много трудно,ако става въпрос за нещо друго,пак трудно-финансови затруднения,ще спират или пречат за развитието.При втората комбинация за мен водещи са 6-ца та Мечове и 5-ца та Пентакли-те ми показват действието на човека.
 3. Обесеният!!!!В моят случай мисля,че иска да ми каже да се предам,че е дошло времето да спра.Съгласна съм с всички изредени до тук неща от бездействие,застой........доооо саможертва и в случая бих прибавила и един STOP!!!Трябва да се спре,за да се продължи напред.Това е за конкретния случай при мен.
 4. Благодаря ти за отговора,може би си права.Аз също не виждам друго логично тълкуване на тези карти!!!
 5. Пиша тук, защото в случая Колелото е водещата, и нея искам да разбера като ключова за този въпрос.Това което аз виждам е,че този човек Не може да има чувства,нещо от миналото му влияе.Може би е бил наранен и се е вкопчил в този спомен,но всичко написано до тук щеше да пасне ако последна катра беше Силата.Щях да кажа да той поттиска чувствата си защото го е страх да не се повтори миналото,но в случая не става въпрос за нещо което зависи от него,нея ,а за нещо извън тях и то явно е свързано с миналото......
 6. Нещата привидно изглеждат добре,но при тези карти????Това за мен са трудни карти,аз още не съм дорасла за да ги тълкувам.Мисля,че в случая Колелото друго ни казва.Невъзможност да са заедно ,но по независещи от тях обстоятелства,но какви,какво е това което спира..................????
 7. Колелото на съдбата?Когато е на трета позиция ни показва ,че нещото към което се стремим няма да се осъществи по независещи от нас причини,А когато въпросът не е свързан с действие а с емоции?Преди време попитах картите за чувствата на даден човек към моя приятелка и на последна позиция беше Колелото на съдбата,за съжаление другите карти не ги запомних,тогава реших,че това не е свързано с въпроса,но днес пак зададох същият въпрос и картите са 4-ка Пентакли,6-ца Чаши и Колелото,като допълнителна 3-ка Жезли.Моля споделете вашето усещане за тези карти!Колелото на трета позиция при въпрос за емоции????
 8. Здравей!Мисля,че няма да си доволна от този разговор.Моля те, дай после обратна връзка.Тази комбинация ми е инересна.Визшата Жрица до Дявола????Това по скоро ме навежда на поговорката:Да би мирно седяло не би чудо видяло.... А виждам,че аз докато съм писала ти вече си дала обратна връзка!
 9. Здравей!Мисля,че няма да си доволна от този разговор.Моля те, дай после обратна връзка.Тази комбинация ми е инересна.Визшата Жрица до Дявола????Това по скоро ме навежда на поговорката:Да би мирно седяло не би чудо видяло....
 10. В някакъв процес на дълбока пренагласа си. Ако е пренагласа е добре,но ако тази карта иска да ми каже,че трябва да се пренаглася а аз отлагам?Това май е като червена лампичка която предупреждава,че нещо не е както трябва.То всички повтарящи се карти май точно това правят!
 11. Моля споделете какво ви е усещането за повтаряща се карта Обесеният!!!Като карта за деня,но вече за трети път през тази седмица,в подреждания от три карти на средна позиция или на крайна.
 12. Не зная каква е тази подредба от 3 + 1 карта, но както и да е. (Особено пък след карта като Страшният съд ...) Какво следва? Отговорът е ясен - следва Страшният съд. За мен прогнозата е неблагоприятна. Не виждам и воля за промяна. Доколкото разбирам, това се е случвало и преди и сега е поредният опит. Може би, ако този човек се откъсне и попадне в друга среда, ще е добре за него и промяната би била възможна. Мона,много ти благодаря,че се включи и че разтълкува тази карти.Да това не е първият опит за отказване от алкохола и наистина той няма волята да спре.Вярно е че от както беше на лечение до сега не е пил,но.........това е много кратък период и очакваме всеки момент включване.Зададох въпрос за него,защото картите на жена му бяха много хубави и бих те помолила ако е удобно да си кажеш мнението.Влюбените,3-ка чаши,Светът като допълнителна Смърта.Подреждането е с три карти,но аз винаги тегля по една допълнителна като пояснение и я слагам от долу под другите,затова с ми 4.Можеби това не е правилно?Въпросът е от тук-нататък какво следва.Пояснявам,че първо изтеглих за жена му и като видях тези карти попитах и за него.
 13. Благодаря ти за отговора Деяна.Да тежки са и ми се виждат малко страшнички,затова и не посмях да ги коментирам.Притеснява ме 8-ца та мечове дори и да е допълнителна.10-ката според мен бележи периода на лечение който одмина и сега е в дома си,но другите карти ме притесняват.Благодаря!!!
 14. Здравейте!Идвам с една комбинация която по скоро не ми харесва.Става въпрос за човек който беше на лечение от алкохолизъм.Неприятни думи,но човешка съдба.Картите които излязоха са 10-ка Мечове,Обесения,Страшният съд и като доп.8-ца мечове.Моля по опитните да си дадат мнението.Въпросът е от тук какво следва?
 15. Да и аз така мисля.Предполагам става въпрос за някаква работа или нещо друго,което до сега по някакви други причини не е могъл да реализира,сега е възможно да реализира и го прави.В случая не мисля ,че той има проблем.Картите са му хубави.В 8-ца пентакли има задоволство и ентусиазъм от това което прави.
×