Jump to content
Порталът към съзнателен живот

loraip22

Участници
 • Общо Съдържание

  23
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. Даниела71,ако търсиш пътя към себе си(хармония) съществува много ефикасен метод-откажи се от храна за 10(20,40)дни. Опитай, сетивата се прочистват,въпросите отпадат.
 2. Мила Vitalina,не ям месо от 18г. както и почти 3 годишният ми син.Към предния изчерпателен постинг бих добавила лична практика:от първият месец на бебето капвам няколко капки лимон във водичката за пиене-така приема витамин Ц в продължение на целия ден. Сега на ден поема сок от поне 1 лимон.Здравни проблеми няма-малка енергийна бомба . Най-светли пожелания за теб и детенцето
 3. loraip22

  Жената

  Вики,цитатът е наслада за ума и душата . Историята на приятелката ти е сродна с моята-първият ми беше 100% БГ,православен християнин.След 9 годишна връзка я приключи оп тимистично"добре че се разделяме сега,преди да има деца",той си имал вече нова любов. И още една-учител в гимназията свали моя съученичка и близка приятелка,игра си няколко месеца на"обичам те-не те обичам" и продължи напред.В момента е виден културен деец и шеф. Свят голям,добродетелите и пороците-едни и същи.
 4. loraip22

  Жената

  shining star,прощавай,не знаеш за какво говориш.Живях в Африка-видях, чух доста неща от и за жените там- мъчно ми е да чета съжденията ти.Човек се осъзнава и уважава благодарение на системата в която вирее..дали ако живееш там ще мислиш по настоящият ти начин?Положението на жените и въобще на народите там е трагично-така е нарязана световната баница.Дрогират ги с религия и дълбока безпросветност.Да мислим с разбиране и съчувствие към тях-те се нуждаят от помощ.
 5. Тотално съм покосена от новината за осакатеното кученце в Дряново..що за създание го е сторило???!!!!
 6. Образователната система в България е така извратена и уродлива, че полза не мисля да има..Господ да ни пази дечицата-държавници нямаме.
 7. "Изучавайте ума и сърцето си без да се оправдавате или корите..Изучавайте своите скрити помисли и желания,като се вслушвате в тихия глас на своята душа.Този глас може да ви предпази от извършване на ред злини и престъпления." "Като сте тръгнали към върха,не мислете за отрицателното в живота." Из "Учение и работа"
 8. Обичате ли авокадо?Аз се наслаждавам на превъзходния му вкус-натурален или в салата,ето любимата ми:Айсберг,червен лук,настъргани моркови,домати,краставици се разбъркват с малко сол,балсамико и зехтин.Добавя се добре омекнало авокадо нарязано на кубчета,начупени орехови ядки и парченца козе сирене.Деликатно се разбърква и дегустира с пълнозърнест хляб.Бон апети
 9. "Ако човек се стреми към праведен живот,първата стъпка е въздържание от нараняване на животни." Толстой "Изглежда аз съм забележителна личност,когато ме сравняват с други писатели,журналисти и драматурзи; аз съм напълно доволен да го обясня със своето въздържание от месо.Това е проста и скромна основа,върху която всеки би могъл да базира своята безмесна диета." Д.Б.Шоу "Основен дълг на човечеството е уважение не само към зверовете,но и към дърветата и растенията." Монтен "Жалък и беден е умът който смята че животните са създания лишени от разбиране и чувства." Волтер
 10. Прекрасни бисери сте събрали
 11. Личният ми опит е че вегетарианството и фитнеса се съчетават чудесно Не ям месо 18години, от които 5г. бях в залата 4 дни в седмицата, тренирайки поне час и половина най-вече кардио-пътека,степ,колело.Чувствах се прекрасно,не съм се хранила по специален начин- каквото организмът ми поиска,много зеленчуци,плодове и ядки.Бъдете здрави!
 12. Самотният родител е Феникс...,възражда се от пепелта си всеки ден,за да пее най-красивите песни на своята рожба.
 13. Четох в швейцарско научно списание,че до 250 000години мъжкия пол би изчезнал и,както сега при някои охлюви,оплождането би ставало между женски индивиди.
×