Jump to content
Порталът към съзнателен живот

loraip22

Участници
  • Общо Съдържание

    23
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

loraip22's Achievements

  1. Даниела71,ако търсиш пътя към себе си(хармония) съществува много ефикасен метод-откажи се от храна за 10(20,40)дни. Опитай, сетивата се прочистват,въпросите отпадат.
  2. Мила Vitalina,не ям месо от 18г. както и почти 3 годишният ми син.Към предния изчерпателен постинг бих добавила лична практика:от първият месец на бебето капвам няколко капки лимон във водичката за пиене-така приема витамин Ц в продължение на целия ден. Сега на ден поема сок от поне 1 лимон.Здравни проблеми няма-малка енергийна бомба . Най-светли пожелания за теб и детенцето
  3. Вики,цитатът е наслада за ума и душата . Историята на приятелката ти е сродна с моята-първият ми беше 100% БГ,православен християнин.След 9 годишна връзка я приключи оп тимистично"добре че се разделяме сега,преди да има деца",той си имал вече нова любов. И още една-учител в гимназията свали моя съученичка и близка приятелка,игра си няколко месеца на"обичам те-не те обичам" и продължи напред.В момента е виден културен деец и шеф. Свят голям,добродетелите и пороците-едни и същи.
  4. shining star,прощавай,не знаеш за какво говориш.Живях в Африка-видях, чух доста неща от и за жените там- мъчно ми е да чета съжденията ти.Човек се осъзнава и уважава благодарение на системата в която вирее..дали ако живееш там ще мислиш по настоящият ти начин?Положението на жените и въобще на народите там е трагично-така е нарязана световната баница.Дрогират ги с религия и дълбока безпросветност.Да мислим с разбиране и съчувствие към тях-те се нуждаят от помощ.
  5. Тотално съм покосена от новината за осакатеното кученце в Дряново..що за създание го е сторило???!!!!
  6. Образователната система в България е така извратена и уродлива, че полза не мисля да има..Господ да ни пази дечицата-държавници нямаме.
  7. "Изучавайте ума и сърцето си без да се оправдавате или корите..Изучавайте своите скрити помисли и желания,като се вслушвате в тихия глас на своята душа.Този глас може да ви предпази от извършване на ред злини и престъпления." "Като сте тръгнали към върха,не мислете за отрицателното в живота." Из "Учение и работа"
  8. Обичате ли авокадо?Аз се наслаждавам на превъзходния му вкус-натурален или в салата,ето любимата ми:Айсберг,червен лук,настъргани моркови,домати,краставици се разбъркват с малко сол,балсамико и зехтин.Добавя се добре омекнало авокадо нарязано на кубчета,начупени орехови ядки и парченца козе сирене.Деликатно се разбърква и дегустира с пълнозърнест хляб.Бон апети
  9. "Ако човек се стреми към праведен живот,първата стъпка е въздържание от нараняване на животни." Толстой "Изглежда аз съм забележителна личност,когато ме сравняват с други писатели,журналисти и драматурзи; аз съм напълно доволен да го обясня със своето въздържание от месо.Това е проста и скромна основа,върху която всеки би могъл да базира своята безмесна диета." Д.Б.Шоу "Основен дълг на човечеството е уважение не само към зверовете,но и към дърветата и растенията." Монтен "Жалък и беден е умът който смята че животните са създания лишени от разбиране и чувства." Волтер
  10. Личният ми опит е че вегетарианството и фитнеса се съчетават чудесно Не ям месо 18години, от които 5г. бях в залата 4 дни в седмицата, тренирайки поне час и половина най-вече кардио-пътека,степ,колело.Чувствах се прекрасно,не съм се хранила по специален начин- каквото организмът ми поиска,много зеленчуци,плодове и ядки.Бъдете здрави!
  11. Самотният родител е Феникс...,възражда се от пепелта си всеки ден,за да пее най-красивите песни на своята рожба.
  12. Четох в швейцарско научно списание,че до 250 000години мъжкия пол би изчезнал и,както сега при някои охлюви,оплождането би ставало между женски индивиди.
  13. Една мислена разходка по любимите планински кътчета винаги ми "окъпва" и вдъхновява душата..и още- музика,песен,танц . Хубав ден ви желая .
×
×
  • Добави...