Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Avgvstvs

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  1. Привет, Ирина! Благодаря за Вашето обяснение на символиката и значението на въпросната мартеница! Дадохте ми да разбера необходимото без да усещам никакво пристрастие и студенина от Ваша страна! Що се касае до намерението и мисълта, мисля, че един индивид съумее ли да постигне вътрешно мълчание и научи ли се да контролира намеренето си съобразно вътрешно-присъщите си усещания, тогава нищо извън него няма да има реална стойност и значение. А щом няма такива, външното губи смисъла си, разпада се и спира да съществува. Както и да е, това са други теми, които не желая да налагам. Вие сте права! Не е необходимо да придаваме значимост на подобни символи. Никога не съм вярвал в магията, камо ли в Бог ... тогава как биха могли да ми повлияят или навредят по какъвто и да било начин? Търсих из интернет и четох писанията на разни глупци, че ако са ти направили магия, трябва да се молиш на господа бога твой и така ще се избавиш. Добре. Това означава, че трябва да се моля на себе си, което само по себе си е висша проява на личностен антропоморфизъм ... защото Бог е в мен (или пък аз съм в него) ... На друго място пък ми казаха, че това бил "коминочистач" и носил късмет ... изгоря ми късмета значи ... )) На трето пък пишеха, че трябвало с златен пръстен да се търкам по лицето, остане ли черно - омагьосан съм ... за оная глупост с яйцата изобщо няма и да говоря. Чудя се обаче защо има такива слаби хора, които имат нужда от магия (която за мен е вид безсмислено действие, опит за насилствена манипулация) за да постигнат дадено начинание? Защо глупците не са съумяли да разберат, че такова нещо като истинска омраза не съществува - съществува глупост? Защо желаеш болест и самота на индивида, когото обичаш? Защо организмите са организми и никога няма да бъдат нещо по-различно от това? Защо е нужно да тънеш в безсмислие занимавайки се с глупости? Не знам! Не желая и да знам! Знам само едно - хорската глупост няма граници... Благодаря още веднъж, Ирина!
  2. Привет! Отдавна не съм писал тук, но днес ми се случи нещо (да речем) странно и предположих, че мога да попитам в този форум за съвет и информация. Много моля да ме извините ако публикувам на грешното място, но просто не зная към кого да се обърна и най-вече къде да попитам и да публикувам темата. До преди два часа излязох с колата да свърша работа и след като се прибрах (вероятно след около половин час) на лозницата пред къщата ми открих закачена мартеница с черна шапка и някакви черни конци по нея. Искам да попитам какво означава това? Ясно е, че някоя върла магьосница е решила да прави магии. Мен, обаче, лично ме интересува символиката на горе-споменатата мартеница. Преди време съм намирал яйца, пак червени конци и най-пресен случай - една умряла къртица. Нека да публикувам снимка за да има яснота за какво става въпрос: Благодаря предварително и моля още веднъж за извинение!
  3. Благодаря за отговора! Ще опитам да опозная себе си по-добре. Само държа да добавя, че кривотата на пръстите се получи в следствие дългогодишната работа на компютър, като в частност бързото писане на клавиатурата. От 6 годишен съм пред компютър и ето резултатите.
  4. Привет! Благодаря за отговорите! Атлантида, всичко което каза е истина - плахост и колебливост, така е, пазя нещо! До такава степен го пазя, че това се е обърнало на видимо безчувствие и труднодостъпност. По принцип разбирам хората и винаги гледам да помагам с каквото мога, като в повечето случай загърбвам себе си и моето съществуване. По-специфични проблеми - да речем, че цял живот търпя шамари и удъри от живота и системата. Винаги съм там, където ще падна, но абсолютно винаги съумявам да извлека положителното и градивното от негативното. Таланти - не съм опитвал да се самооткривам до такава степен - да пея, да рисувам. По-скоро ми се отдава писането на словоизлияния, излагането на въображението ми чрез помощта на photoshop и анг. език. Нямам трудност да се изразявам правилно, дори напротив. Винаги съм на лидерската позиция, което вече ми се отразява дразнещо, в смисъл такъв всяко нещо да зависи от теб, ти да взимаш решенията кое, как, защо и по какъв начин. В училищния период - в ОУ, края на седми клас, майка ми умря. Приех го изключително леко, даже бях започнал сам да се плаша за себе си, че не съм способен на обич и пр. чувства. С течение на времето разбрах, че владея изкуството на прикриването и реално никога не показвам слабостите си пред когото и да било. Отличавам се от масата до такава степен, че все съм сам. Опитвам се да си го обяснявам с факта, че "ние сме сами от рождението си, сами живеем, сами асимилираме и накрая сами умираме". В крайна сметка не можеш да чуваш през чуждите уши, не можеш да виждаш през чуждите очи, не можеш да чувстваш през чуждото тяло. Ако имаш още въпроси, ще се радвам да ти отговоря. А също така ще се радвам ако успееш да ми кажеш и докажеш, че греша и че няма да съм вечно сам, че ми писна вече, а надеждата остава! Късметче, аз съм момче, на 22 години, издухал-благомер, домашар заради раковата ми природа и гледам да съм аутсайдър. Използвам само дясната си ръка за абсолютно всичко. Лявата ми е слаба. videlinka, единствено дете съм. Нямам нито братя, нито и сестри. Ето и дясната ръка ... ако е от значение:
  5. Привет! Регистрирах се тук именно заради тази тема. Бих искал да покажа снимка на лявата си ръка, защото има нещо странно и рядко срещано. Забележете броя на свивките на малкия пръст и линията под средния и безименния. Какво означават? Снимката е обработена с HDR филтър с цел по-добро изпъкване на линиите!
×