Jump to content
Порталът към съзнателен живот

al3nka

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена
  • Местоположение
    Varna

Метод за Връзка

  • Skype
    al3nka4

Последни Посещения

3607 посещения на профила

al3nka's Achievements

  1. Аз съм жертва на такава свръх естествена сила . В мен влязоха двама навлеци искам да изляза от мен , но не знам как да ги искарам . Някой владее ли от вас сидха ? Можете ли да ми кажете как да ги прогоня от мен не искам да са в моето тяло ?
  2. аз съм обсебена в мен има чужд човек , можете ли да ми помногнете да го искарам моля ви помогнете всеки който може да ми помогне да ми пише в скайп ,alex_baby1989
  3. Интересува ме как да искарам духа на жив от мен , той ме е обсебил и ме контролира , можете ли да ми помогнете ?

  4. Аз съм чувала че чрез регресивна хипноза човек си припомня какъв е бил в предишните си животи !
  5. Здравейте моята история е леко подобна на тази . Преди 3 години в магазин за хранително стоки се видях с едно момче което познавам , той ме гледаше злобно в същият момент го чух под формата на глас ме пита какво правиш в магазина аз му обясних пак под формата на глас че ще си купувам нещо от магазина . След известно време изпитах желание да поканя въпросният човек той е руснак но , знае перфектно български , след като влезе в нас почна да ме гледа лошо пак аз усетих някакво чуство за страх чух го под формата на глас , че родителите ще ми умрат , чуството беше отвратително страх , и ярост да не умрът , след това аз го попитах защо и той почна да се смее . След известен период от време почнах да испитвам нетипичен страх от хората не исках да общувам с никой , беше ме страх да излизам да говора с хората и имах 3 месеца силно главоболие . Така в продължение на две години , някъде тогава почнах да чувам гласът на един приятел на руснака , той ми каза че се намира във вудо и че няма да изляза от това састояние . Забравих да спомена , че испаднах в състояние на транс всичко около мен беше нереално все едно всеки момент ще се сабудя от някакъв сън , наистина ужасно чуство . Аз мисля че това е телепатична връзка и аз искам да бъде прекасната , ако някои знае как се излиза от това състояние или от телепатия моля да ми пише на имейла al3nka@abv.bg или на скайп al3nka4 ще съм ви много благодарна защото от години се мъча да изляза от това състояние , а руснака ме е вкарал вътре в това нещо с цел да ме контролира , но едни добри хора му забранили да го прави , моляви отговорете ми защото за мен е важно да изляза от това състояние !
×
×
  • Добави...