Jump to content
Порталът към съзнателен живот

papita

Участници
  • Общо Съдържание

    10
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    papita got a reaction from _edno_momi4e_ in Сънищата - как да ги тълкуваме? - част 4   
    Здравейте.
    Искам да ви попитам какво значат 2 та ми съня . Но преди това ще ви разкажа малко за проблема си . И ако може да ми отговорите как сънят ми е свързан с проблема и да го тълкувам много ще се радвам.
    Преди 3 месеца ми се случи да изпитам привличане силно към приятелка. Момиче съм и ме привлече момиче. Как ми се завъртя главата от нея незнам , но стигнах до това да и го призная след което последва коренна пормяна в отоншенията ни . Тя се обоснова твърдо против това. Самата аз за първи път изпитвам подобно нещо и не мога да си го обесня. От тогава много изстрадах и преживях,защото ми се налагаше да я виждам всеки ден. А чувствата ми не отихваха , напротив ставаше по силно. От всичко това се сблъсках с въпроса да си задавам аз обратна ли съм наистина или не ? В 2 месеца на лутане в крайна сметка стигнах до извода ,че обичам човека срещу мен , а не пола му. Че съм влюбена в този човек, че има някаква специфична връзка,която не само аз усещам ,но и тя . Че не ме привлича голото женско тяло ами напротив , отвръщава ме ,но и факта ,че искам да я прегърна целуна и обичам силно е налице и знам ,че го искам от цялото си сърце .
    От всичката тази бъркотия страда много силно душата ми и вътрешното ми аз . Направо се разкъсвам . Не мога да спя почти . Спя по 4-5 часа максимум .
    Трудно ми е да се справя с всичко това и въпреки ,че от месец и нещо не съм се виждала с това момиче , ще ми се наложи скоро време пак да я виждам ,а това ще ме довърши имам усещането. Затова и в момента чувствата ми не утихват . А това което изпитвам ме кара на моменти да се чувствам толкова щастлива заедно двете представяики си ,че даже се чувствам напълно завършен човек , сякъш съм намерила своята половинка.
    И от всичко това установих ,че връзката която усещам към нея е на по-висше ниво . Духовно ли, душите ли са ни еднакви незнам ,но е много специфично.

    И така сега към 2 та ми съня .

    1 вият път ,която я сънувах беше преди 3 седмици някъде. В съня си аз отивах в тях .(имаите предвид ,че никога релано не съм ходила в тях) Тя седеше на канапето и пред нея имаше една маса. Аз влезнах и я видях тя правеше нещо тамън го завършваше ими каза да не се опитвам да разбера какво е ,а след малко ще ми каже . Аз седнах някъде (не помня къде) и тя дойде до мен. Седна до мен и ме погледна с онези влажни очи( с ,който ме гледа доста често и на живо като сме заедно след като и казах за чувствата си). Даде ми едно като от хартия направено цветенце , което се отваряше , а вътре не си спомням какво пишеше точно ,но си спомням ,че значеше ,че споделя мойте чувства. И след това ме прегърна много силно и след това се събудих .
    Немога да ви опиша колко щастлива бях след този сън и не можех да се позная как сияех един вид в огледалото като се погледнах насутринта . Толкова бях изпълнена с щастие както никога до сега.

    2 рия сън ми се случи вчера да я сънувам за кратко. Понеже учим заедно и сънувам - Седях аз на чина и тя дойде зад мен . Бях облечена с потник и тя ме погали много бавно и нежно с ръката си по раменете и врата ми и усещах нейната топлина и обич все едно. Беше усмихната и щастлива от това ,че ме е докосва. Трябваше да снимаме нещо и тя изяви желание да го снимаме . И тръгнахме заедно към ксерокса ,но на мен ми се наложи да ида някъде другаде и се разделихм за малко . След което сънувам ,че се засичаме в коридора и тя ми дава сниманото нещо вече, но е една начумерена все едно съм я пренебрегнала като съм я оставила сама да иде да снима и не съм била с нея . И ми го даде и ме подмина набързо . След което се събудих .

    Това е . Дано не съм ви отекчила . Ако някой може да разтълкува и да ми помогне ще се радвам. Извинявам се ако има правописин грешки .
×
×
  • Добави...