Jump to content
Порталът към съзнателен живот

nonik

Участници
  • Общо Съдържание

    67
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

За nonik

  • Рожден Ден 23.01.1969

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Профил Информация

  • Пол
    Жена
  • Местоположение
    Холандия,Ротердам

Последни Посещения

8450 посещения на профила

nonik's Achievements

  1. Здравейте, аз отново с молба за помощ в тълкуването на сън. Сънувах малко вълче,което беше сложено в някакво заграждение в/у подиум и минаваха хора покрай него,гледаха го и някои се подиграваха.Усещах колко неловко се чувствува и болката му от това.Взех го карайки се с хората и тръгнах да търся място да го скрия.Помня че изпитвах страх да не ме нарани,но реших,че въпреки страха си ще опитам да помогна .Вървях бързо за да не ме види никой.Влязох в един гараж и тъкмо го настанявах и се опитвах да му създам удобства,когато влязоха хора в гаража.В момента в който отивах към хората видях майката на вълчето да влиза в гаража,но аз минах покрай нея и бързах да отида към хората за да не им дам възможност да го намерят и се събудих. Погледнах в съновника за значението на вълк и прочетох че е враг.Та за това се чудя какво иска да ми каже съня.Защитавам мой враг ли? А може би има и друго тълкуване,което се надявам някой да ми подскаже. Предварително благодаря !!! Светъл и усмихнат ден !
  2. Ще бъда кратка, не ми се влиза в подробности. Събития от битието ти напоследък, дали инспирирани от теб, дали от живота изобщо, все едно, те карат да се огледаш и замислиш за това, коя си ти и какво искаш наистина да ти се случи. Имаш стъклен прозорец - опитай се да го строшиш или счупиш тази мнима преграда, имаш и отворен прозорец,, т.е. ти вече знаеш решението за себе си. Но не се поддавай на старите игри, куклите са за децата, които са обгрижвани, а хората са за хората ... Освен това, е добре куклите с русите букли да оживеят като самите нас и да станат човеци. Дълбок сън, nonik И да, наистина, късмет е да намериш себе си, да се помириш със себе си и да приемеш себе си. Желая ти успех! Много благодаря за тълкуването ! Хубав ден !!!
  3. Здравейте,ако може някой да ми помогне с разтълкуването на съня ми много бих се радвала. Сънувах,че съм в къща и съм напрегната,защото ще се раздават късмети Свише.Покривът на къщата беше стъклен и единият прозорец отворен.До мен беше бившият ми съпруг,а после се появи и мъжът когото много обичах,но аз ги гледах и знаех,че трябва да си тръгна(странно е защото аз вече съм си тръгнала от тях и не съм сърдита,просто разбирам,че това са уроци в моя живот,които ме научиха да обичам и да се саможертвам).Гледайки нагоре аз видях как през отворения прозорец ми беше спусната кукла,много красива с руси букли.И аз си казах "А значи това е моят късмет".Събудих се с мисълта,че това ми показва,че ще влезе в живота ми дете.Но като прочетох в съновника за „кукла„ пишеше-измяна,лъжа.Та сега се чудя какво иска да ми каже сънят ми.
  4. Здравейте,преди време бях много запалена по нумерологията,отначало четях списанията на Алена и се опитвах да си обясня някои неща.След време ми попаднаха книгите на Христо Енев,но до ден днешен си задавам следният въпрос:Как точно се изчислява личната година? В списанията си Алена беше обяснила,че за човек роден например през октомври 2012 самата 2012 година започва да тече след рождения му ден до рождения ден на следващата година например 10.10.2012 за него все още е 2012 въпреки че универсалната е 2013 .На други места точно обратно казват,че от момента на влизане на универсалната година се преизчисляват нещата .Много ще се радвам,ако има компетентни които да могат да отговорят.
  5. Здравейте,аз имам въпрос относно времето в което трябва да бъдат четени Лъчите,но до момента попадам на различни отговори.Една сестра ми каза,че трябва да се четат до 12 на обяд,но съм попадала на разкази на хора които ги четат и в следобедните часове.Интересува ме само сутрин ли могат да бъдат четени или това може да стане по всяко време на деня?Може и да ви прозвучи странно ,но понякога следобед ми идва желанието да чета Лъчите,но не го правя от страх да не сбъркам. Предварително благодаря за отговорите ви! Светлина и Любов,ноник
  6. Аз мисля следното. Видях го сякаш в момента и реших, че трябва да го напиша. Търсиш пътя си и ще ти бъде показан от някого, когото не очакваш. Този път няма да го вървиш сама, но за да знаеш с кого ще е, трябва да не пропуснеш знаците (те може и да са низ от случайности, а може и да са съвпадения със съня ти). Накрая ще се намериш в това, което търсиш и ще си достатъчно силна, за да вземаш правилните решения.. Специално благодаря, че написа това което почуства,защото се оказа много вярно и се случи точно така както го казваш.Сърдечно благодаря !!! Благословена нова седмица
  7. Много ви благодаря,Сatch22 и Сиджей,да наистина е така имам проблеми,но също така и има един човек когото харесвам,но много се страхувам от връзка по скоро да не сбъркам отново, мисля че това е пътя за който говори Catch22.Искренно се надявам да взема правилните решения и да разбера знаците. Благословен и красив ден :3d_041:
  8. Здравейте,много бих се радвала ако ми помогнете да разбера съня си.Сънувах че съм тръгнала на някъде и в един момент една сяпа жена се появи до мен и ми каза,че трябва да вървя към парка,аз и казах че не съм тръгнала натам,но тя ми каза сочейки с ръка посоката- там е сребърната вода.След това сънувах че вървя с мъж до мен бях го хванала под ръка и се чудех защо съм с 7/8 панталони беше снежно.След това изведнъж се оказах с дете на ръце (много обичам децата) то нещо си играеше с ножица и без малко да се нарани за това я взех от ръцето му и я хвърлих . Потърсих в интернет и открих, че Преподобна Стойна е била такава,реших че може би е символ някакъв, но нищо друго.
  9. Благодаря Ради за изчерпателния отговор.
  10. Благодаря Ради за отговора. Понеже е написано при "така поставения въпрос" бих искала да ви помоля да ми кажете как точно трябва да се формулира въпросът,как трябва да бъде зададен.И какво означава по скоро интерсесна отколкото стабилна. Предварително благодаря! Светлина и Любов!
  11. Ако може и аз да се включа Нора Оник Такворян 23.01.1969 . Благодаря и Светъл ден!!!
  12. Много ви благодаря Донка,странно успокоение изпитах след като прочетох написаното от вас. От 4 години живея сама и най странното е ,че до преди 5-6 месеца се чуствах прекрасно, не ми тежеше дори напротив бях щастлива да изляза с приятели,да се прибера и да чета или слушам музика и куп други интересни занимания, за това и не разбирам защо така изведнъж се промениха нещата сякаш една невидима ръка ми изпрати този копнеж да има някой в живота ми с когото да споделя нещата които ме радват, явно имам уроци да уча. Много сте права за жертвата в името на копнежа,преди месец ми направи впечатление,че съм готова да се променя според желанието на мъжа до мен само за да ме хареса той,но осъзнах,че тогава аз не мога да съм самата себе си и въпреки ,че ме боли веднага слагам край на такива взаимотношения,сега поне за това намирам сили Безкрайно благодаря всяка ваша дума ме изпълва със вяра в мен самата.Понеже вярвам ,че няма нищо случайно,благодаря на небесата,че ми отговориха на въпросите чрез вас. Свтлина и Любов поздрави ноник
  13. Здравейте,много се радвам за прекрасната тема,така най-после може би ще мога да получа отговор на въпросите които си задавам.Вече четири години съм сама след прикючването на една тежка връзка.Преди 5-6 месеца сякаш изведнъж осъзнах и закопнях за любим до мен.Няколко срещи последваха,но на всяка вътрешно се питам дали това е мъжът за мен и до момента не се е осъществила нито една връзка.Вярно е че много се страхувам да не бъда отново наранена,въпреки че както казва Донка вече не търся звяра който да спася с обичта ми,но все се питам :Как да разбера кой е правилният за мен?Ще го усетя ли? Чуството не е ли едно и също всеки път?
  14. Здравейте и много се извинявам,че нахалствам пак с въпрос,в момента от 10-12 дни имам контакт с един мъж ,но на този етам отношенията ни са платонични. Мислех да изчакам малко и така да задам въпросът ми,но май го харесвам повече отколкото си признавам.Освен това по някога го чуствам че слага стена м/у нас,а по някога е много отворен в отношенията ни и аз се чудя какво да мисля. Та въпросът ми е: ще се се получили между мен и Марк Л. стабилна връзка?Ротердам 18:15 часът. Много ви благодаря,че отделяте от времето си за да отговаряте на въпросите ни. Спокойна и красива вечер
×
×
  • Добави...