Jump to content
Порталът към съзнателен живот

nonik

Участници
 • Общо Съдържание

  67
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Всичко добавено от nonik

 1. Здравейте, аз отново с молба за помощ в тълкуването на сън. Сънувах малко вълче,което беше сложено в някакво заграждение в/у подиум и минаваха хора покрай него,гледаха го и някои се подиграваха.Усещах колко неловко се чувствува и болката му от това.Взех го карайки се с хората и тръгнах да търся място да го скрия.Помня че изпитвах страх да не ме нарани,но реших,че въпреки страха си ще опитам да помогна .Вървях бързо за да не ме види никой.Влязох в един гараж и тъкмо го настанявах и се опитвах да му създам удобства,когато влязоха хора в гаража.В момента в който отивах към хората видях майката на вълчето да влиза в гаража,но аз минах покрай нея и бързах да отида към хората за да не им дам възможност да го намерят и се събудих. Погледнах в съновника за значението на вълк и прочетох че е враг.Та за това се чудя какво иска да ми каже съня.Защитавам мой враг ли? А може би има и друго тълкуване,което се надявам някой да ми подскаже. Предварително благодаря !!! Светъл и усмихнат ден !
 2. Ще бъда кратка, не ми се влиза в подробности. Събития от битието ти напоследък, дали инспирирани от теб, дали от живота изобщо, все едно, те карат да се огледаш и замислиш за това, коя си ти и какво искаш наистина да ти се случи. Имаш стъклен прозорец - опитай се да го строшиш или счупиш тази мнима преграда, имаш и отворен прозорец,, т.е. ти вече знаеш решението за себе си. Но не се поддавай на старите игри, куклите са за децата, които са обгрижвани, а хората са за хората ... Освен това, е добре куклите с русите букли да оживеят като самите нас и да станат човеци. Дълбок сън, nonik И да, наистина, късмет е да намериш себе си, да се помириш със себе си и да приемеш себе си. Желая ти успех! Много благодаря за тълкуването ! Хубав ден !!!
 3. Здравейте,ако може някой да ми помогне с разтълкуването на съня ми много бих се радвала. Сънувах,че съм в къща и съм напрегната,защото ще се раздават късмети Свише.Покривът на къщата беше стъклен и единият прозорец отворен.До мен беше бившият ми съпруг,а после се появи и мъжът когото много обичах,но аз ги гледах и знаех,че трябва да си тръгна(странно е защото аз вече съм си тръгнала от тях и не съм сърдита,просто разбирам,че това са уроци в моя живот,които ме научиха да обичам и да се саможертвам).Гледайки нагоре аз видях как през отворения прозорец ми беше спусната кукла,много красива с руси букли.И аз си казах "А значи това е моят късмет".Събудих се с мисълта,че това ми показва,че ще влезе в живота ми дете.Но като прочетох в съновника за „кукла„ пишеше-измяна,лъжа.Та сега се чудя какво иска да ми каже сънят ми.
 4. nonik

  Нумерология

  Здравейте,преди време бях много запалена по нумерологията,отначало четях списанията на Алена и се опитвах да си обясня някои неща.След време ми попаднаха книгите на Христо Енев,но до ден днешен си задавам следният въпрос:Как точно се изчислява личната година? В списанията си Алена беше обяснила,че за човек роден например през октомври 2012 самата 2012 година започва да тече след рождения му ден до рождения ден на следващата година например 10.10.2012 за него все още е 2012 въпреки че универсалната е 2013 .На други места точно обратно казват,че от момента на влизане на универсалната година се преизчисляват нещата .Много ще се радвам,ако има компетентни които да могат да отговорят.
 5. Здравейте,аз имам въпрос относно времето в което трябва да бъдат четени Лъчите,но до момента попадам на различни отговори.Една сестра ми каза,че трябва да се четат до 12 на обяд,но съм попадала на разкази на хора които ги четат и в следобедните часове.Интересува ме само сутрин ли могат да бъдат четени или това може да стане по всяко време на деня?Може и да ви прозвучи странно ,но понякога следобед ми идва желанието да чета Лъчите,но не го правя от страх да не сбъркам. Предварително благодаря за отговорите ви! Светлина и Любов,ноник
 6. Аз мисля следното. Видях го сякаш в момента и реших, че трябва да го напиша. Търсиш пътя си и ще ти бъде показан от някого, когото не очакваш. Този път няма да го вървиш сама, но за да знаеш с кого ще е, трябва да не пропуснеш знаците (те може и да са низ от случайности, а може и да са съвпадения със съня ти). Накрая ще се намериш в това, което търсиш и ще си достатъчно силна, за да вземаш правилните решения.. Специално благодаря, че написа това което почуства,защото се оказа много вярно и се случи точно така както го казваш.Сърдечно благодаря !!! Благословена нова седмица
 7. Много ви благодаря,Сatch22 и Сиджей,да наистина е така имам проблеми,но също така и има един човек когото харесвам,но много се страхувам от връзка по скоро да не сбъркам отново, мисля че това е пътя за който говори Catch22.Искренно се надявам да взема правилните решения и да разбера знаците. Благословен и красив ден :3d_041:
 8. Здравейте,много бих се радвала ако ми помогнете да разбера съня си.Сънувах че съм тръгнала на някъде и в един момент една сяпа жена се появи до мен и ми каза,че трябва да вървя към парка,аз и казах че не съм тръгнала натам,но тя ми каза сочейки с ръка посоката- там е сребърната вода.След това сънувах че вървя с мъж до мен бях го хванала под ръка и се чудех защо съм с 7/8 панталони беше снежно.След това изведнъж се оказах с дете на ръце (много обичам децата) то нещо си играеше с ножица и без малко да се нарани за това я взех от ръцето му и я хвърлих . Потърсих в интернет и открих, че Преподобна Стойна е била такава,реших че може би е символ някакъв, но нищо друго.
 9. Благодаря Ради за изчерпателния отговор.
 10. Благодаря Ради за отговора. Понеже е написано при "така поставения въпрос" бих искала да ви помоля да ми кажете как точно трябва да се формулира въпросът,как трябва да бъде зададен.И какво означава по скоро интерсесна отколкото стабилна. Предварително благодаря! Светлина и Любов!
 11. Ако може и аз да се включа Нора Оник Такворян 23.01.1969 . Благодаря и Светъл ден!!!
 12. nonik

  Ти ли си най-подходящият (-щата) за Мен?

  Много ви благодаря Донка,странно успокоение изпитах след като прочетох написаното от вас. От 4 години живея сама и най странното е ,че до преди 5-6 месеца се чуствах прекрасно, не ми тежеше дори напротив бях щастлива да изляза с приятели,да се прибера и да чета или слушам музика и куп други интересни занимания, за това и не разбирам защо така изведнъж се промениха нещата сякаш една невидима ръка ми изпрати този копнеж да има някой в живота ми с когото да споделя нещата които ме радват, явно имам уроци да уча. Много сте права за жертвата в името на копнежа,преди месец ми направи впечатление,че съм готова да се променя според желанието на мъжа до мен само за да ме хареса той,но осъзнах,че тогава аз не мога да съм самата себе си и въпреки ,че ме боли веднага слагам край на такива взаимотношения,сега поне за това намирам сили Безкрайно благодаря всяка ваша дума ме изпълва със вяра в мен самата.Понеже вярвам ,че няма нищо случайно,благодаря на небесата,че ми отговориха на въпросите чрез вас. Свтлина и Любов поздрави ноник
 13. nonik

  Ти ли си най-подходящият (-щата) за Мен?

  Здравейте,много се радвам за прекрасната тема,така най-после може би ще мога да получа отговор на въпросите които си задавам.Вече четири години съм сама след прикючването на една тежка връзка.Преди 5-6 месеца сякаш изведнъж осъзнах и закопнях за любим до мен.Няколко срещи последваха,но на всяка вътрешно се питам дали това е мъжът за мен и до момента не се е осъществила нито една връзка.Вярно е че много се страхувам да не бъда отново наранена,въпреки че както казва Донка вече не търся звяра който да спася с обичта ми,но все се питам :Как да разбера кой е правилният за мен?Ще го усетя ли? Чуството не е ли едно и също всеки път?
 14. Здравейте и много се извинявам,че нахалствам пак с въпрос,в момента от 10-12 дни имам контакт с един мъж ,но на този етам отношенията ни са платонични. Мислех да изчакам малко и така да задам въпросът ми,но май го харесвам повече отколкото си признавам.Освен това по някога го чуствам че слага стена м/у нас,а по някога е много отворен в отношенията ни и аз се чудя какво да мисля. Та въпросът ми е: ще се се получили между мен и Марк Л. стабилна връзка?Ротердам 18:15 часът. Много ви благодаря,че отделяте от времето си за да отговаряте на въпросите ни. Спокойна и красива вечер
 15. Диана сърдечно благодаря,вече бях на път да се откажа да търся. Поздрави,
 16. Чудесно, прекрасна тема,има един въпрос който ме вълнува вече 5 години т.е. от както живея в Холандия,защото не ни дават право на работа.Но няма да задълбавам в политика. Ротердам-21:35 часът.Ще успея ли да намеря работа в златарско ателие? Не разбрах да ли са ви нужни моите данни,о за всеки случай ще ги запиша-23.01.1969. Предварително благодаря за отделенето ви време! Светлина и Любов !
 17. Много благодаря Сиджей,хубав е светъл ден !
 18. Здравейте,сънувах сън в който бях на някакво групово събиране и имахме и учител в края на заниманието ни седнахме да се почерпим и трябваше всеки да изтегли късмет.Моят беше " Тишина,храм,учение".Днес цял ден се опитвам да си обясня какво може да означава -Тишина. Предварително благодаря на всеки отделил от времето си да ми помогне да разбера съня си. Най-голямото ми притеснение е значи ли това,че свише искат да продължавам да съм сама. Поздрави,ноник
 19. Здравейте,много бих била благодарна,ако може някой да обясни каква е тънката разлика между меланхолия и апатия.Рових се в нета и от цялата информация установих,че са много сходни.Как може да се различи едното състояние от другото? Предварително благодаря !!!
 20. Здравей Ванка,преди време бях спряла цигарите и качих 15 км.Успях да се справя с излишните килограми с разделното хранене и бягане. Не вреди,не се лишаваш от храна, само се съобразяваш какво с какво да комбинираш. Добре би било да комбинираш със малък комлекс от упражнения,за да не се отпуснеш.На мен ми допадна каланектиката,но ти би могъл да се консултираш с някой фитнес инструктор. Важно е всичко което правиш да е с желание и да ти е приятно и непременно позитивно мислене и силна вяра. Желая ти успех!!!
 21. Благодаря Шелтер! Точно в него момент когато сънувах съня си трябваше да обмисля едно предложение за работа и явно ми е било показано че работата няма да е това което очаквам. Благодаря,че въпреки нежеланието си,си положила труд и си ми отговорила. Светла седмица!
 22. Здравейте,днес следобед си легнах за малко и сънувах,че съм в семейството на някакъв познат.Запознах се с майка му,а след това и майката на майка му.Всъщност пред мен стоеше дете само ръцете бяха като на възрастна жена.Аз и целунах ръка и така се запознахме.Мъжете в семейството правеха някакви сметки и накрая единият каза че работата която са предложили на синът им не си заслужава. Тръгнах си от тях и само си спомням че вътвях по кълдъръмена улица имаше някакви мъже и в съня ми знаех че са турци не им обърнах внимание,продължих някакви стъпала изкачвах и изведнъж за по напряко минах през покрива на една къща и слязох по стъпалата за да изляза на улицата,отново срещнах 2 момиченца на около 7-10 години които поздравих на холандски и се събудих. Сънищата ми са толкова странни че обикновено ги разбирам какво са искали да ми кажат след като вече се случат събитията Поздрави ноник
 23. Здравейте отново,винаги преди Рождество и Възкресение сънувам много странни сънища някои успявам да разтълкувам,но някои не.Моля отново за съдействието ви. Сънувах че бях на върха на някакво въже (което интересно но стоеше право под тежестта ми) и се намирах високо в небесното пространство над земята и реших,че трябва да сляза на земята,но в един момент се опомних че е мнго високо и ще се пребия долу въпреки всичко тръгнах към земята,защото исках да се върна.Полетях надолу с голяма скорост,но в един момент скоростта намяла и малко преди земята спрях и стоях в въздуха замислих се и си казах "Значи всичко зависи от силата на мислълта" После сънувах че с Ан Хатауей сме приятелки и някакъв мъж беше с нас.В съня ми аз очаквах този мъж да избере мен,но той избра Ан.Изведнъж с Ан се озовахме на задната седалка на кола,но в този момент дойдоха двама циганина и пожелаха да карат колата,но Ан им каза че тя ще кара и веднага седна на мястото зад волана. След това сънувах че се прибирам в дома си и изведнъж на вратата се появи духа на баба ми,която в съня ми беше починала(на яве също мир и светлина на духа и),беше под някаква синя кърпа за почистване и духа на баба ми въртеше кърпата около мен,но аз и казах че няма да ме уплаши знам че е тя (но вътре в себе си,бях напрегната) и след като казах тези думи сякаш я ядосах и кърпата се превърна на някакво парцалено животно като крокодил или нещо подобно не можах да определя и аз дръпнах врата на жилището ми и излязох.Бях напрегната и уплашена. После сънувах как получавам торби с парцали,а м/у тях имаше скрити пачки пари.Не мога да си спомня баба ми ли ни ги пращаше или баща ми.През цялото време усещах духа и в съня си.Изведнъж и баща ми се оказа до мен и се криеше от някого и парите криехме.В един момент се оказахме с баща ми в старата къща на баба ми и аз исках да затворя прозореца но той беше мн изгнил и с няколко рамки които аз трябваше да наместя за да се затвори.Тогава някакъв мн висок рус човек минувач по улицата ми предложи помоща си и аз успях да сглобя и затворя прозореца.След това пак започнахме да говорим за парите,но не си спомням какво и по горе описаният мъж който аз в съня си много харесвах каза че се съмнява ,че ни подслушват и се разтършувахме всички за микрофони.Аз намерих един закачен в ъгъла и с паяжини около него и се събудих. Много объркани сънища,ако някой може да ми помогне с тълкуването им бих била благодарна. Светъл и хубав ден
 24. Благодаря ти Илен ! Желая ти Божията благодат и благословия да са винаги с теб и с всички хора по лицето на земята. Светли празници!
×