Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Бронте

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Бронте's Achievements

  1. Поздравления на всички завършили житния режим този месец! На всички колебаещи се-направете го!Това е нещо невероятно! Благодаря на хората, които се грижат да предават мъдростта на Учителя! Отивам да си направя ангелската супа
  2. Привет Как върви режима?Аз все още се чувствам така добре и заредена с положителна енергия. Иво, благодаря за куража!
  3. Привет и на теб Мария-София! Вече трети ден, чувствам се страхотно,пълна с енергия.Само ми е леко студено, но незнам дали се дължи на режима или на променливото време. Със какво жито започнахте вие?Аз започнах с грухано, но още на втория ден го смених и вкуса на негруханото по ми допадна.
  4. Здравей, mekota Здравей, НелиТ Как се чувствате? Вчера ме болеше малко глава, но днес преливам от енергия.Дори ходих да поплувам.Малко и поизнервена бях вчера, но днес съм толкова спокойна. Надявам се така да е до края на режима.
  5. Привет и от мен От приятел, научих за житния режим.Бяхме решили да го направим на 14 .02, както и го стори моя приятел,но аз се пообърках в морето от информация и пропуснах.Но сега съм готова за утре.Има ли и други, които ще започнат житния режим утре?
×
×
  • Добави...