Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Пламъче

Участници
  • Общо Съдържание

    3311
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    31

Пламъче last won the day on Март 16 2022

Пламъче had the most liked content!

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

37850 посещения на профила

Пламъче's Achievements

  1. Човек не бива да се сравнява с когото и да било, защото всеки един от нас е уникален. Ако се постараеш да показваш себе си, а не този, който според теб би бил харесан и приет от другите, ще започнеш да общуваш свободно и пълноценно, а тревожността постепенно ще изчезне.
  2. Честит рожден ден, Розалина! Да се сбъдват само добрите ти мисли!
  3. Може. Осъзнаването на това, че някой умишлено ни манипулира, предизвиквайки страх и извличайки полза от това, силната воля и желанието ни за по-добро бъдеще за децата ни и България.
  4. Да се мислиш за безпогрешен, да не търпиш мнение различно от твоето и да се опитваш да го налагаш с цената на всичко не е ли признак на манията за която говорим?
  5. Да, отмъщение е. Ако някой е навредил някому с думи или дела, идва момент, в който отнякъде му се връща стореното от него зло и то по много по-болезнен начин. Това е възмездие. Същото важи и за направеното добро.
  6. Промит мозък е този, който не е научен как да мисли, а какво да мисли. Не е нужно да определяш според някакви критерии дали един мозък е промит или не, защото се вижда по делата. Съществува един вид промивка - чрез внушения отвън.
  7. Дванадесетте племена Могат ли всички хора да станат художници? Ако да - какво е нужно? Как точно, според вас, ще се оправи света, ако всички станат художници? Вие рисували ли сте някога? Като художник? Във всеки човек дреме по един художник. Когато някой рисува, той подбира цветовете интуитивно. Предпочетените цветове хармонизират неговата аура, а хармониччният човек винаги е в добро разположение на духа. Ако всички хора рисуваха, хармонизирайки себе си, то и светът щеше да е хармоничен, т.е. щеше да се оправи. Рисувам от много малка.
  8. Езикът на Любовта Аз имам един въпрос относно този съвет. Пред мен си признаха, уж на шега, че се изхвърлят биологични отпадъци (остатъци от трупове на животни) над мястото в реката, от която аз черпя по малко вода, за да си поливам доматите и краставиците. Аз, съответно, помолих хората, които го правят да преустановят тази дейност, защото може да се разболеем и да ми носят отпадъците, за да ги изгарям. Въпреки че не бях казала нищо лошо, нито обвинявах, а само помолих, въпросното семейство изпадна в отбранителна позиция, като накрая дори ми се присмяха и сега буквално ме мразят. Как да постъпя по-добре в тази ситуация? Правилно ли е да я подмина, да си извличам вода от земята директно, а да пламне епидемия? В твоят случай, аз не бих се занимавала повече с въпросните хора, а бих започнала да извличам вода от земята. Не бих ги упреквала, не бих таила лоши чувства към тях, защото всеки човек мисли различно. Ще дойде време и те сами ще се убедят в правотата ти, което означава, че негативното отношение към теб ще се превърне в позитивно. Може би имат нужда точно от този урок?
  9. Аз не бих се доверила на този източник на информация.
  10. Грешиш. В строителството вече работят предимно българи, но пък в чистотата всички са цигани.
  11. Експериментите с животни са жестоки и не са ми по сърце, но ги приемам като единствения (засега) начин на тестване на нови продукти и технологии.
  12. Не хапвам нито съзнателно, нито несъзнателно, защото го смятам за вреден и знам къде се съдържа.
  13. Аз все критикувам поведението на политиците и фолк певиците, но досега не съм заприличала на тях.
×
×
  • Добави...