Jump to content
Порталът към съзнателен живот

B__

Участници
 • Общо Съдържание

  4100
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  19

B__ last won the day on Юни 13 2016

B__ had the most liked content!

За B__

 • Ранк
  Приятел на Портала

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  София

Последни Посещения

34960 посещения на профила
 1. А знаете ли какво точно да променяте? За да променяте нещо, трябва да го познавате. Опознайте личността си. Това обикновено не става със седене и мислене, а става с правене на нещо. Кое правене е най-близко до вас в момента? Имам предвид не какво мислите, че съответства на същността ви, а към какво ви подтикват околните. Към какво ви подтикват, за което сте склонна да го направите. Не е нужно да е свързано с работа или развиване.
 2. B__

  Идея за книга

  Сингам, написана е вече подобна книга. Написана, издадена. Само това " да се преведе на други езици и да бъде полезен и на хора от други страни" още го няма
 3. Тогава така, както описвате нещата, могат и сами да преминат, но ако искате да е много по-бързо, посетете психотерапевт.
 4. Бяхте ли свидетел на самоубийството или вие намерихте тялото, или го видяхте?
 5. Stelitoy. покажете на хората, че не ги пренебрегвате, не ги изолирате, не им се обиждате. Като го разберат няма да ви изолират, няма да ви се обиждат. Да кажеш ей така от нищото на някого "Обичам те" е именно това.
 6. MontanaHana, мисля че цялата комуникация със Student_21 е налична тук във форума. Освен това вие почвате с "не мога да посещавам психотерапия". Е, то не става така, както казват "хем .... еди-къде си, хем душата в рая". Не разбирате ли, че именно това "не мога да посещавам психотерапевт" е ключово за състоянието ви. По някакъв начин ще ви донесе нужна промяна в живота.
 7. Трансформацията на това състояние не става с обяснения, а с промяна на начина на живот. И човек трябва да разбере това и да започне проммяната. Психотерапията може само да помогне за това, но човек трябва да си свърши своето. Разбирам, че хипнотерапията е привлекателна за хората в това състояние, защото го има желанието нещо да се случи ей така, без да се напрягат, но именно тази настройка е в основата на състоянието. Дори и да се иде при хипнотерапевт, добрият такъв ще даде много "домашна работа", в която е смисълът на промяна на състоянието.
 8. Оплаква се човекът, получава съвет, след това известно време го няма - явно осмисля или прилага съвета. А това оплаква се, съвет, оплаква се от друго, съвет, оплакване....малко се питаме какво точно търси. Но го има и моментът, че продължава да се оплаква, ако не е успял да намери точния човек, който може да му помогне. Или не е дошъл моментът да се помогне. Оплакване винаги ще има - поискайте и все някой ще ви даде На мен ми върши работа да разбера дали човекът е насочен към проблема и причините или към решаването на проблема. Решението обикновено няма много връзка с причините за проблема. Насоченият към проблема: - иска много да си го обясни - иска да разбере проблема си - иска другите да разберат него и проблема му - обяснява колко голям е проблемът му - обяснява колко големи усилия влага в борба с проблема Насоченият към проблема се оплаква и това оплакване може и да му е достатъчно като полза. Насоченият към решението на проблема: - търси начини да постигне нещо позитивно - споделя какво е прилагал в търсене на решението - споделя ценен за другите опит - губи се известно време, защото прилага наученото. Тоест използва форума като източник на информация и коректив, но работи "домашните" си
 9. Pramatarova, в същия болезнен за вас модел е и комуникацията ви тук. Вие се оплаквате, говорят ви, пак се оплаквате, говорят ви, оплаквате се, говорят ви и т.н. Няма как да излезете от този модел като продължавате да се оплаквате. Започнете при психотерапевт. Това да говорите за притесенията си не ви носи полза, защото именно това говорене е част от притесненията.
 10. Schoo, и другите имат такива мисли - разликата е в степента, в която им се "връзват". Степента, в която могат да отделят своето светоусещане от емоциите и мнението на другите. Също, проблемът ви е "стандартен". Няма нищо неясно в него, знае се откъде идва, психотерапевтите знаят как да помогнат за решаването му и го правят постоянно. Трябва само да тръгнете на психотерапия.
 11. Nejno cvete, съпругът ви няма конфликт точно със сина ви. По-скоро има конфликт с вас. Това със сина се случва, за да се намали напрежението между родителите. От това, което сте писали и по-горе за амбицията и вашето семейство си мисля, че една семейна терапия за вас и съпруга ви може да е много полезна.
 12. От това " Ние с моя приятел не сме правили секс само се задоволявахме взаимно по различни начини ", " Всеки ден имаме близост и аз му давам това,което му харесва!Той ми каза какво порно харесва и аз се съгласих да ми извършва определени услуги,които не са стандартен секс." и други неща излиза, че всъщност правите секс. Да, не са стандартен секс, но и нестандартния секс е секс. Хубаво е да започнеш психотерапия. На теб ти изглежда, че това е от вярата, но може да има и нещо друго.
 13. Как бяхте, когато си бяхте при семейството, преди да идете в Лондон
 14. Така е. Самият факт, че човек се притеснява от психоза и лудници показва, че психоза няма
 15. Енчо, това е чудесно, че ще се обърнеш към психотерапевт. Може да се каже, че това е метод, който може да подобри дори спортните постижения. Да споделя, че мотивацията и дисциплината, за които говориш, зависят от много неща и са нещо променливо. Мотивацията е вътрешната енергия, емоции и готовност да направиш нещото. А дисциплината е, когато имаш мотивацията, да не се бавиш да я използваш. Но и дисциплината и мотивацията се менят. Ти казваш "бориш се със себе си", а по-скоро трябва да следваш мотивацията си. Мотивацията се мени с времето, днес може да я има, а утре да я няма. И няма как да я "организираш" наистина. Може да имаш мотивация за нещо, което да правиш 10 години, но пак някои дни няма да ти се иска да го правиш. Въпросът е как да се възползваш най-добре от мотивацията си...да не губиш фокус. Когато откриеш истинската си мотивация, ще можеш да правиш нещото (за което си мотивиран) много години наред, с кеф и ще ти се получава.
×