Jump to content
Порталът към съзнателен живот

girl81

Участници
 • Общо Съдържание

  21
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  софия
 1. girl81

  Намери себе си?!?

  благодаря за линковете! доста интересни четива...след всяко изречение обаче изниква въпрос....и хем ти е ясно, хем ти е адски объркано! Там намерих отговора за намирането на себе си...обаче как ще го познаеш, като слушайки гласа на сърцето си, лесно може да се подведеш от гласа на чувствата, емоциите...които не са онзи глас!!! Също така пише да наблюдаваш, а не да действаш...това е трудно за разбиране! Както и да не зависиш от другите, тъй като сам по себе си си индивидуалност...когато даваш и даваш, те мислят за глупак и се чувстваш като такъв..всъщност от какво е продиктувано сравнението с другите?!
 2. girl81

  Намери себе си?!?

  така...нахвърляли сте разбор от мисли...кръжащи около това що е то хармония...и нищо за себе си.... да си в хармония със себе си и с околните и почти невъзможно...неможеш да угодиш на всички, нито те на теб..от там и хармония няма! ок всеки е неповторим за себе си...и за какво му е като има друг толкова неповторим колкото него?!
 3. Здравейте! Изчетох почти всичко в тази насока тук! Ключът към всичко е в намирането на себе си, в опознаването си, в намирането на вярата....обаче, това да намериш себе си е почти невъзможно...ако, някой го е направил, нека каже как?! Не се шегувам, а питам сериозно! И като решиш, че си вече в хармония със себе си, как си сигурен, че е точно така, а не си подлъган отново от егото си, от изградените отвън принципи, рамки и т.н. Всеки бил единствен и неповторим....хем е вярно, хем не е...няма единствени и неповторими и незаменими хора!!! Тогава как първото твърдение ще е вярно! Та ...ще се радвам на дискусия!
 4. Благодаря ти Диана, за отделеното време Макар и да са щрихи, са почти едно към едно! Отново благодаря
 5. абсолютно...и ако все пак някой прояви желание да се позамисли, ще се радвам да го прочета!
 6. така ли е прозвучало?! отговорността си е изцяло моя разбира се! Винаги ти се иска обаче да получиш и друго потвърждение....това е!!!
 7. извинявам се...като съм невежа в тая област на час по лъжичка! аз в гр. Кърджали, той в гр. София!
 8. здравей...години мога да дам, но не и часове на раждане...не се знаят по ред причини!аз съм 1981г. а той 1980г.!
 9. Здравейте! Ако не отговаряте на този тип теми се извинявам предварително и нека темата бъде изтрита! Ако отговаряте обаче ще се радвам да чуя мненията ви, за бъдещ семеен живот за мъж и жена Телец! Жената е родена на 6 май, а мъжът на 16 май!
 10. Благодаря ти за насоката! Част от този стил е застъпен, в рамките на обгрижване и пазене от външните вредни влияния! Базовите убеждения обаче са съвсем различни:поемане на отговорност, самоувереност, позитивност...В дългосрочната памет е записано обаче, що е то безгранична любов и че можеш да бъдеш центъра на нечия вселена...в случая съм техния, което автоматично ме кара да очаквам че ще бъда и неговия и на приятелите...и така!
 11. Благодаря отново на всички, които изразихте мнение и позиция! На този етап има много неща, които проумях и осъзнах, но тепърва започва най трудното....да започна да ги прилагам! Но детайлите и дребните неща не ми дават мира...и тъпча на едно място.."проглеждам" за кратко и пак старата песен на нов глас! Та, Орлин спомена за пътища...може ли малко повече инфо за тях?!
 12. ...нима е лошо да те обгрижват и да си нечий център....а какви са пътищата за които споменаваш?!
 13. Ако не рискуваме, живота ни няма да е живот А при мен защо тези базисни страхове излизат наяве без да съм преживяла изоставяне...и сякаш вътрешно хем ме подготвят, че това не е толкова страшно, хем че това не бива да се случва....Липсва ми опит това е ....прекаленото обгрижване от страна на родителите си казва думата сега... което не е нито оправдание, нито обнадеждаващо! Заобиколена съм от хора, които не познават това що е то съмнение...незнам как им се е случило...
 14. С моите камъни, в моята градина! Това е нещото което научих, че е правилно и си го набивам в главата непрекъснато и постоянно за да мога да го прилагам и реално....и е трудно...и непрекъснато онова вътрешно гласче, което е свикнало да контролира всички и всичко надава глас! Мда свръх контрола е изтощаваща мисия, но макар и странно носи удоволствие, че въпреки, че не касае пряко теб ти държиш нещата в свои ръце!Че никой не може да те излъже защото ще го разбереш почти веднага....абсурдно е...и то много!
×