Начало Статии Лекции Книжарница Музика Филми Галерия Блогове Чат Форуми Темите днес Хороскопи За сайта
Порталът към съзнателен живот
« Любов. Мъжът и жената. Законът на Любовта Още Книги | Обратно към книжарницата » Любов към БогаЗа семейството и възпитанието на детето
Беинса Дуно (съставител: д-р Светла Балтова)
- * + MS Word Отпечатай

Подобни продукти
·Новата Ева
·За майката и раждането
Още продукти от категориите
·Книги за жените и майките

За семейството и възпитанието на детето Издателство: Хермес
Пловдив, 2007 г.
Цена: 5.95 лв.
ISBN: 978-954-26-0525-6
Страници: 176
Тип: книга
Мека корица

В тази малка книжка са събрани най-важните съвети и напътствия на Учителя за отглеждане и възпитание на детето, за ролята на родителите и училището при оформянето на характера и личността му. Още преди век Учителя говори за вътреутробното възпитание, за музиката и общуването с природата като основни фактори за формиране на мисли и здравето на новото човешко същество.

Във време на разклатени ценностни устои тези съвети са маяк в тъмнината, сочещ пътя към едно по-дълбоко и правилно разбиране на най-важния закон – този за любовта във всички нейни проявления.

"Каквито са мислите на майката и бащата, такива ще се дадат и на децата. Каквото мислим, това ще се реализира". Тези думи са произнесени от Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов) през 1915г. Днес, близо век по-късно, те звучат все тъй мъдро и навременно.

За поръчки:
Онлайн поръчка
 
  Посещения: 3972

- * + MS Word Отпечатай« Любов. Мъжът и жената. Законът на Любовта Още Книги | Обратно към книжарницата » Любов към Бога