Начало Статии Лекции Книжарница Музика Филми Галерия Блогове Чат Форуми Темите днес Хороскопи За сайта
Порталът към съзнателен живот
« Интуицията - Гласът на Душата Още Книги | Обратно към книжарницата » Легенди за земята и небетоПетър Дънов + CD
Георги Гълов
- * + MS Word Отпечатай

Още продукти от категориите
·Книги за Учителя и Учението

Петър Дънов + CD Издателство: Импулс
София, 2007 г.
Цена: 28.00 лв.
ISBN: 954-843-510-1
Страници: 220
Тип: книга
Твърда корица, луксозно издание

"Всички искате светът вън да се оправи. Светът вътре във вас трябва да се оправи."

С тези думи на Петър Дънов започва луксозното издание на втората книга от поредицата на Галерия „Импулс”, със заглавие „Петър Дънов”.

Книгата е посветена на човека и явлението – Петър Дънов, създател на оригинално философско учение за природата и човека, намерило многобройни последователи не само в България, но и по целия свят.

Романизираната биография разказва увлекателно историята и мисията на Учителя, подкрепена с хронологични факти. Петър Дънов, роден през 1864 г. е посветил целия си живот на хората и чрез своите идеи е помогнал на огромна част от нашия народ да намери вътрешно равновесие и просветление през тежките години на войни, политически и икономически кризи; оставяйки в наследство едно неоценимо духовно богатство.

Учението на Петър Дънов притежава изключителна сила с духовността и полезността, която дава на всеки, който търси хармония и съвършенство по пътя на своето развитие. Търсенето на истината, любовта, мъдростта, природата, стремежът към истинските ценности в живота излизат на все по-преден план. Това е причината, поради която учението продължава да съществува и да разширява кръга на своите последователи в нашия свят, в който всеки търси себе си.

Към книгата има CD, което съдържа уникални изпълнения на Паневритмия, музика, създадена от Петър Дънов в изпълнение на Филхармонията на Монте Карло – 1974 год.

*В кампанията на БНТ “Великите Българи”, проведена през 2006-2007 г., на второ място, след Васил Левски, българският народ посочи Петър Дънов.

За поръчки:
Онлайн поръчка
 
  Посещения: 3134

- * + MS Word Отпечатай« Интуицията - Гласът на Душата Още Книги | Обратно към книжарницата » Легенди за земята и небето