Начало Статии Лекции Книжарница Музика Филми Галерия Блогове Чат Форуми Темите днес Хороскопи За сайта
Порталът към съзнателен живот
« Физиогномика и френология Още Книги | Обратно към книжарницата » Положителни и отрицателни сили - ООК 2гАкордиране на човешката душа - том 1
Боян Боев
- * + MS Word Отпечатай

Акордиране на човешката душа - том 1 Издателство: Бяло Братство
София, 2008 г.
Цена: 13.00 лв.
ISBN: 978-954-744-087-6
Страници: 560
Тип: книга
Твърда корица

Боян Боев е педагог и учен с богати интереси, намерили своя израз в публикации от областта на историята, културата, педагогиката, психологията, биологията, космогонията и езотеризма.

Роден е в гр. Бургас. Баща му е бил стопанин-редактор на вестник „Голгота“, преименуван по-късно в „Нова епоха.“ Боян Боев завършва образованието си в СУ „Климент Охридски“, специалност естествени науки. Владее френски, немски и руски език.
Образованието си продължава в Мюнхен, където има личен контакт с Р. Щайнер и изявява желание да следва неговата духовна школа, но той го отпраща с лаконичните думи, че Мировият Учител е слязъл в България.

Акордирането на своята душа Боян Боев получава в съприкосновение с Учителя Петър Дънов. През 1912 г. присъства на събора във Велико Търново. През 1919 г. е учител в гр. Свищов, където е уволнен дисциплинарно заради идеите на Учението, проповядвано от Учителя Дънов. От 1924 г. е в София и стенографира Словото. Същевременно отговаря за кореспонденцията и срещите на Бяло Братство с обществеността.

На вашето внимание предлагаме натрупания архив, подготвен от Боян Боев през всичките му години на ученичество. Той се публикува в три тома и съдържа познания за човешката душа, като визира бъдещето на Шестата раса, която ще се прояви през Новата епоха.

За поръчки:
Онлайн поръчка
 
  Посещения: 2899

- * + MS Word Отпечатай« Физиогномика и френология Още Книги | Обратно към книжарницата » Положителни и отрицателни сили - ООК 2г