Начало Статии Лекции Книжарница Музика Филми Галерия Блогове Чат Форуми Темите днес Хороскопи За сайта
Порталът към съзнателен живот
« Пентаграмът Още Книги | Обратно към книжарницата » Сила и Живот - том 3Учението на Бялото Братство - том 3, лекционен курс
Константин Златев
- * + MS Word Отпечатай

Учението на Бялото Братство - том 3, лекционен курс Издателство: Бяло Братство
София, 2008 г.
Цена: 7.00 лв.
ISBN: 978-954-744-088-3
Страници: 312
Тип: книга
мека корица

Излезе от печат трети том от поредицата “Учението на Бялото Братство” (издателство “Бяло Братство”, София, 2008 г.) с автор Константин Златев. В нея за първи път е направен опит да се систематизират най-важните идеи в словото на Петър Дънов от позициите на духовно-езотеричното познание.

В новоизлезлия трети том авторът предлага трактовка на двадесет теми с фундаментално значение, започвайки с лекция върху “Призванието” и завършва с вдъхновено поднесена интерпретация на високия идеал, чието постигане е една от най-важните задачи в пътя на ученика.

К. Златев съчетава научно-популярния подход при изследването на безценното духовно-културно наследство на Учителя със стремежа към достъпен стил на изразяване. Както и в предишните му съчинения, аудиторията, към която е насочил усилията си, е максимално широка – от масовия читател с интереси в областта на духовното до академичните изследователи на философията на Петър Дънов. Доколко е успял да изпълни формулираните задачи – нека читателят да прецени сам.

За поръчки:
Онлайн поръчка
 
  Посещения: 2740

- * + MS Word Отпечатай« Пентаграмът Още Книги | Обратно към книжарницата » Сила и Живот - том 3