Начало Статии Лекции Книжарница Музика Филми Галерия Блогове Чат Форуми Темите днес Хороскопи За сайта
Порталът към съзнателен живот
« Второто пришествие Още Книги | Обратно към книжарницата » Акордиране на човешката душа - том 2За добродетелите и успеха
Беинса Дуно
- * + MS Word Отпечатай

Още продукти от категориите
·Книги по теми

За добродетелите и успеха Издателство: Хермес
София, 2009 г.
Цена: 5.95 лв.
ISBN: 978-954-26-0745-8
Страници: 184
Тип: книга
мека корица

Според Учителя Петър Дънов развиването на добродетели е най-важната ни задача на тази земя, защото от това зависи собственото ни добруване. Истинските успехи не се измерват с материалните ни придобивки, а с реализирането на вътрешния ни потенциал. Затова Учителя твърди, че за да успявате в този живот, трябват ви силна воля, ум и сърце. Те се добиват само когато човек води един чист и свят живот.

От петте основни качества - Любов, Мъдрост, Истина, Правда и Доброта - произтичат всички останали човешки добродетели. Те не само ни определят като хора, но дори стоят в основата на физическото ни здраве и благополучие. В книгата са описани качествата на истинския човек и пътят към щастието и успеха: Истинският човек е онзи, който притежава три качества: ум светъл, който мисли право, сърце любящо, което има правилни отношения към всички живи същества, и душа силна, широка, която да обхваща цялата вселена.

За поръчки:
Онлайн поръчка
Онлайн поръчка
 
  Посещения: 3077

- * + MS Word Отпечатай« Второто пришествие Още Книги | Обратно към книжарницата » Акордиране на човешката душа - том 2