Начало Статии Лекции Книжарница Музика Филми Галерия Блогове Чат Форуми Темите днес Хороскопи За сайта
Порталът към съзнателен живот
« Път към съвършенство Още книги | Обратно към книжарницата » Книга на законите



Разговори при седемте рилски езера
Беинса Дуно
- * + MS Word Отпечатай

Още продукти от категориите
·Книги за Учителя и Учението
·Книги по теми

Разговори при седемте рилски езера Издателство: Кралица Маб
София, 1996 г.
Цена: 10,00 лв.
ISBN: 954-533-010-X
Страници: 438
Тип: книга
Меки корици

Учителят с дълбоко познаване ни въвеждаше в царството на природата и тук в своите беседи и разговори хвърляше обилно светлина върху важните въпроси на живота. В общия живот, който се устройваше там - общите молитви, обеди, учение, работа - се правеха малки опити за приложение, опитваха се методите за работа - методи, извлечени от живата Разумна Природа.

Планините не са само географски места. Всяка планина, всеки връх или долина съответстват на известни области в духовния свят според силите, които действат там. Планините са центрове на мощни космични сили. Те са като гънките на мозъка, където се проявяват човешката интелигентност и мисъл. Великите култури са се развивали винаги в съседство с планините.

Възлизането на планините не беше за нас разходка или спорт. То беше влизане в нови условия за работа и учение. Учителят изразяваше това така: “Ние идваме на планината не само за чистия въздух и слънцето, но и да изразим Любовта си към Бога”....

Разговорите при Седемте рилски езера са малка част от богатството, което Учителят ни разкриваше през време на живота ни с Него край тях.

За поръчки:
Онлайн поръчка
 
  посещения: 3616

- * + MS Word Отпечатай



« Път към съвършенство Още книги | Обратно към книжарницата » Книга на законите