Начало Статии Лекции Книжарница Музика Филми Галерия Блогове Чат Форуми Темите днес Хороскопи За сайта
Порталът към съзнателен живот
« Връзка с двете съзнания Още упражнения | Обратно към всички упражнения » Развита интуиция

Моята работа ще се оправи - * + MS Word Отпечатай

Още упражнения от категориите
·Упражнения с формули

Течението на реките, веенето на вятъра, движението на облаците, предаването на слънчевата светлина - това са образи, чрез които се предава разумното в света. Ако не разбираш това, ти мислиш, че всичко в света е произволно. Не, ти живееш между ангелите. Ако работата ти се обърква, иди да видиш как изгрява слънцето. Ако небето е чисто, без никакви облаци, ще знаеш, че твоята работа ще се оправи. Като дойде пролетта и видиш, че растенията оживяват, знай, че и твоята работа ще се оправи. Като видиш един чист извор, знай, че и твоята работа ще се оправи. Като поемеш чистия въздух кажи:

"Моята работа ще се оправи"!

Когато светлината те озари, кажи:

"Моята работа ще се оправи"!

Кажи: "Всичко в природата ми говори, че моята работа ще се оправи"!

Слънцето, което изгрява, е език на Разумната природа. Вятърът, който вее, водата, която тече, растенията и цветята, които цъвтят - това е езикът на Разумната природа. Всичко това е резултат, но зад тоя резултат се крие нещо разумно.

Срещаш една млада мома, която ти се усмихва. Като видиш усмивката и, става ти приятно. Гледай така и на вятъра. Той е красива мома, която иска да ти повее. Благодари, че покрай многото работа, която има, тя е дошла да ти повее, т.е. да ти се усмихне. Тя не е дошла само за тебе. Тая мома е благородна. Дошла е да свърши една работа и да си отиде. Като я видиш, кажи:

"Моята работа ще се оправи"!

Помни: ако не обръщаш внимание на малките работи, ти не можеш да разрешиш задачите на своя живот. Тия въпроси, които сега разрешавате, са нищо в сравнение с ония, които предстои да разрешавате.
 
Дънов П., Окултни упражнения, София, изд. Бяло Братство, 2000; с.166.
посещения: 7018

- * + MS Word Отпечатай
Ако видите грешка или неточност в този текст, моля пишете ни.
 
« Връзка с двете съзнания Още упражнения | Обратно към всички упражнения » Развита интуиция