Начало Статии Лекции Книжарница Музика Филми Галерия Блогове Чат Форуми Темите днес Хороскопи За сайта
Порталът към съзнателен живот
« Молитва Изворът на Доброто Още Молитви | Обратно към всички молитви » Mолитва на Братството

Добрият път - молитва на ученика - * + MS Word Отпечатай

Господи на Светлината, на всичката пълнота и благост, за която моят Учител ми е говорил за Тебе, изяви ми се тъй, както Ти благоволяваш, както на Теб е угодно.

Аз съм готов да изпълня Твоята Воля без никакво отклонение, без никакво двоумение, без никакво съмнение. Аз ще бъда тъй верен и истинен, Господи, както Ти си верен и истинен, заради Името на моя Учител, чрез Когото Ти си ми говорил. Да се радвам винаги в присъствието на Твоето Слово в изявлението на Твоя Велик и Свят Дух. И да бъда винаги като малките деца на Твоето Царство: послушен, прилежен, постоянен, търпелив, винаги доволен в безграничната Твоя Любов, Която Ти показваш към всички слаби и немощни, които търсят Пътя на Твоята Вечна Светлина, в която Ти обитаваш.

Моля Ти се, Господи, озарявай ме и да се не отдалечава присъствието на Благия Ти Дух от моята душа, от моето сърце, от моя ум, от моята воля.

Да бъда, Господи, носител на Твоето Слово, изпълнител на Твоята Воля, да правя всякога това, което е на Тебе угодно, това, което Ти искаш.

Да се весели Твоят Дух в моята душа и да се радвам аз в присъствието на Твоята Светлина, заради Името на моя Учител, с Което Ти си знаен в света.

Амин.
 
Молитви, формули, песни
изд. Бяло Братство, София 2002

Посещения: 5332

- * + MS Word Отпечатай
« Молитва Изворът на Доброто Още Молитви | Обратно към всички молитви » Mолитва на Братството