Начало Статии Лекции Книжарница Музика Филми Галерия Блогове Чат Форуми Темите днес Хороскопи За сайта
Порталът към съзнателен живот
« Молитва на Триединния Бог Още Молитви | Обратно към всички молитви » Молитва за благословение на българския народ

Молитва на Свещенната Чистота - * + MS Word Отпечатай

Господи, Боже наш, на всичката вътрешна пълнота на живота, ние заставаме пред Твоето Лице, според Великата Твоя Милост, която носи светлината на Твоето Лице, дар за нашите души.

Ние очистихме устата си и Славата Ти изпълни говора ни. Ние Те славим, ние Те хвалим. Благият Ти Дух очисти сърцата ни и ние възпяваме Твоето Име и приемаме Великата Радост, която То внася в живота ни.

Великият Ти Дух очисти умовете ни и в нас се зароди непреодолимо желание да работим за Славата на Твоето свято Име, да носим Великите Ти мисли по целия свят. Очистил си душите ни и в нас се зароди свещеното желание на Вечността, в която Ти обитаваш, да работим за благото на нашите ближни, за доброто на нашите души.

Заради Милостта Ти, която само в Теб обитава, благослови ни, просвети ни, повдигни ни, укрепи, възроди и изпълни с Благия Си Дух нашите души, за да Ти служим всякога с радост и веселие. Да носим образа на Любовта Ти, Светлината на Истината Ти, съзвучието на Мъдростта Ти, основата на Твоята Доброта и Чистотата на Твоята Правда.

Амин.
 
Молитви, формули, песни
изд. Бяло Братство, София 2002

Посещения: 3839

- * + MS Word Отпечатай
« Молитва на Триединния Бог Още Молитви | Обратно към всички молитви » Молитва за благословение на българския народ