от ПорталУики
Направо към: навигация, търсене
(Съдържание на ТОМЧЕТО)
(Съдържание на ТОМЧЕТО)
Ред 24: Ред 24:
 
* 14. [[Постоянна благодарност ]] Ваня '''(сверена)'''
 
* 14. [[Постоянна благодарност ]] Ваня '''(сверена)'''
 
* 15. [[Малкото добро и малкото зло ]] (Ваня) '''(сверена)'''
 
* 15. [[Малкото добро и малкото зло ]] (Ваня) '''(сверена)'''
* 16. [[Добрата воля Божия]](Ваня) (работи се)
+
* 16. [[Добрата воля Божия]](Ваня) '''(сверена)'''

Версия от 05:48, 9 юни 2009

Можете да изтеглите работните документи за този том по-долу:

Този том е с непроверен източник и е необходимо да се свери с текста на първото издание. Най-лесният начин за сверяването на текстове е да се ползва електронен четец на български език. Изтеглете го от ТУК. За повече информация вижте темата Сверяване на текстове в Уики - инструкции за работа и обсъждане. Внимава се не за пунктуацията, а за липсата и промяна на думи и изрази.

Ако искате да се включите по работа върху томчето, запишете името си до беседата, която сте започнали да работите. След като завършите работата по нея, изпишете текст СВЕРЕНА след името си. В работата си трябва да се ръководите от правилата за корекция.

Срокът за работа по една беседа е една календарна седмица от момента на заявяване, че сте започнали работа по избрания от вас текст. Добре е той да се означава в скоби след името и статуса на беседата, напр. (Пенка) (работи се) (срок: 18.12.2008), като след завършване на работата по беседата се изтрива. Ако беседата може да се завърши за по-малко от три дни, срок не се пише.

Съдържание на ТОМЧЕТО