от ПорталУики
Направо към: навигация, търсене
(Съдържание на ТОМЧЕТО)
(Съдържание на ТОМЧЕТО)
Ред 14: Ред 14:
 
* 4. [[Живите сили в природата]] (Ваня) '''(сверена)'''
 
* 4. [[Живите сили в природата]] (Ваня) '''(сверена)'''
 
* 5. [[Ханизе]](НадяД)(работи се)
 
* 5. [[Ханизе]](НадяД)(работи се)
* 6. [[Справедливост]]
+
* 6. [[Справедливост]](Ваня) '''(работи се)'''
* 7. [[Действия на силите]]
+
* 7. [[Действия на силите]](Ваня) '''(работи се)'''
 
* 8. [[Знание и прилагане 2]]
 
* 8. [[Знание и прилагане 2]]
 
* 9. [[Тригон]]
 
* 9. [[Тригон]]

Версия от 08:11, 7 януари 2009

Можете да изтеглите работните документи за този том по-долу:

Този том е с непроверен източник и е необходимо да се свери с текста на първото издание от 1937 г. Най-лесният начин за сверяването на текстове е да се ползва електронен четец на български език. Изтеглете го от ТУК. За повече информация вижте темата Сверяване на текстове в Уики - инструкции за работа и обсъждане. Внимава се не за пунктуацията, а за липсата и промяна на думи и изрази.

Ако искате да се включите по работа върху томчето, запишете името си до беседата, която сте започнали да работите. След като завършите работата по нея, изпишете текст СВЕРЕНА след името(ната) си. В работата си трябва да се ръководите от правилата за корекция.

Срокът за работа по една беседа е една календарна седмица от момента на заявяване, че сте започнали работа по избрания от вас текст. Добре е той да се означава в скоби след името и статуса на беседата, напр. (Пенка) (работи се) (срок: 18.12.2008), като след завършване на работата по беседата се изтрива. Ако беседата може да се завърши за по-малко от три дни, срок не се пише.

Съдържание на ТОМЧЕТО