от ПорталУики
Направо към: навигация, търсене
(Съдържание на ТОМЧЕТО)
(Съдържание на ТОМЧЕТО)
Ред 16: Ред 16:
 
* 6. [[Вътрешните сили]](Моника13)('''сверена''')
 
* 6. [[Вътрешните сили]](Моника13)('''сверена''')
 
* 7. [[Любов към Бога]] (Васил) (работи се)
 
* 7. [[Любов към Бога]] (Васил) (работи се)
* 8. [[Божественото дърво]]
+
* 8. [[Божественото дърво]] (Ваня) '''(работи се)'''
* 9. [[Здрава мисъл]]
+
* 9. [[Здрава мисъл]] (Ваня) '''(работи се)'''
 
* 10. [[Три типа хора]]
 
* 10. [[Три типа хора]]
 
* 11. [[Новата канализация]]
 
* 11. [[Новата канализация]]

Версия от 11:15, 28 декември 2008

Можете да изтеглите работните документи за този том по-долу:

Този том е с непроверен източник и е необходимо да се свери с текста на първото издание от 1937 г. Добре е сверяването на текстове да става по двойки, като единият чете оригиналния текст от PDF-а, а другият нанася корекциите при нужда. Внимава се не за пунктуацията, а за липсата и промяна на думи и изрази. Другата възможност е да се ползва за случая електронен четец на български език. Изтеглете го от ТУК. Тогава сверяването може да се осъществи и от един човек. За повече информация вижте темата Сверяване на текстове в Уики - инструкции за работа и обсъждане.

Ако искате да се включите по работа върху томчето, запишете името си до беседата, която сте започнали да работите. След като завършите работата по нея, изпишете текст СВЕРЕНА след името(ната) си. В работата си трябва да се ръководите от правилата за корекция.

Срокът за работа по една беседа е една календарна седмица от момента на заявяване, че сте започнали работа по избрания от вас текст. Добре е той да се означава в скоби след името и статуса на беседата, напр. (Пенка) (работи се) (срок: 18.12.2008), като след завършване на работата по беседата се изтрива.

Съдържание на ТОМЧЕТО