от ПорталУики
Направо към: навигация, търсене
(Съдържание на ТОМЧЕТО)
Ред 14: Ред 14:
 
* 3. [[Влияние на музиката]] (Ани) '''(готова)'''
 
* 3. [[Влияние на музиката]] (Ани) '''(готова)'''
 
* 4. [[Новата песен]] (Ани) (работи се)
 
* 4. [[Новата песен]] (Ани) (работи се)
* 5. [[Значение на удовете]]
+
* 5. [[Значение на удовете]](Моника13)(работи се)
 
* 6. [[Честното ухо]]
 
* 6. [[Честното ухо]]
 
* 7. [[Ухото]]
 
* 7. [[Ухото]]

Версия от 03:23, 22 декември 2008

Работни Документи

Можете да изтеглите работните документи за този том по-долу:

Този том е с непроверен източник и е необходимо да се свери с текста на първото издание от 1937 г. Добре е сверяването на текстове да става по двойки, като единият чете оригиналния текст от PDF-а, а другият нанася корекциите при нужда. Внимава се не за пунктуацията, а за липсата и промяна на думи и изрази. Другата възможност е да се ползва за случая електронен четец на български език. Изтеглете го от ТУК. Тогава сверяването може да се осъществи и от един човек. За повече информация вижте темата Сверяване на текстове в Уики - инструкции за работа и обсъждане.

Ако искате да се включите по работа върху томчето, запишете името си до беседата, която сте започнали да работите. След като завършите работата по нея, изпишете текст СВЕРЕНА след името(ната) си. В работата си трябва да се ръководите от правилата за корекция.

Срокът за работа по една беседа е една календарна седмица от момента на заявяване, че сте започнали работа по избрания от вас текст. Добре е той да се означава в скоби след името и статуса на беседата, напр. (Пенка) (работи се) (срок: 18.12.2008), като след завършване на работата по беседата се изтрива.

Съдържание на ТОМЧЕТО