от ПорталУики
Направо към: навигация, търсене
(Съдържание на ТОМЧЕТО)
Ред 15: Ред 15:
 
* 4. [[Новата песен]] (Моника13) '''(готова)'''
 
* 4. [[Новата песен]] (Моника13) '''(готова)'''
 
* 5. [[Значение на удовете]](Моника13)(работи се)
 
* 5. [[Значение на удовете]](Моника13)(работи се)
* 6. [[Честното ухо]]
+
* 6. [[Честното ухо]] (Хирон) (работи се)
 
* 7. [[Ухото]]
 
* 7. [[Ухото]]
 
* 8. [[Отношение към природата]] (Ани) (работи се)
 
* 8. [[Отношение към природата]] (Ани) (работи се)

Версия от 07:02, 22 декември 2008

Работни Документи

Можете да изтеглите работните документи за този том по-долу:

Този том е с непроверен източник и е необходимо да се свери с текста на първото издание от 1937 г. Добре е сверяването на текстове да става по двойки, като единият чете оригиналния текст от PDF-а, а другият нанася корекциите при нужда. Внимава се не за пунктуацията, а за липсата и промяна на думи и изрази. Другата възможност е да се ползва за случая електронен четец на български език. Изтеглете го от ТУК. Тогава сверяването може да се осъществи и от един човек. За повече информация вижте темата Сверяване на текстове в Уики - инструкции за работа и обсъждане.

Ако искате да се включите по работа върху томчето, запишете името си до беседата, която сте започнали да работите. След като завършите работата по нея, изпишете текст СВЕРЕНА след името(ната) си. В работата си трябва да се ръководите от правилата за корекция.

Срокът за работа по една беседа е една календарна седмица от момента на заявяване, че сте започнали работа по избрания от вас текст. Добре е той да се означава в скоби след името и статуса на беседата, напр. (Пенка) (работи се) (срок: 18.12.2008), като след завършване на работата по беседата се изтрива.

Съдържание на ТОМЧЕТО