от ПорталУики
Направо към: навигация, търсене
(Съдържание на ТОМЧЕТО)
(Съдържание на ТОМЧЕТО)
Ред 13: Ред 13:
 
* 3. [[Път към Любовта]](Ваня) (сверена)
 
* 3. [[Път към Любовта]](Ваня) (сверена)
 
* 4. [[Съучастници в благата]](работи се)
 
* 4. [[Съучастници в благата]](работи се)
* 5. [[Насилия под слънцето]]
+
* 5. [[Насилия под слънцето]] (Ваня) (работи се)
 
* 6. [[Най-голямото изкуство]]
 
* 6. [[Най-голямото изкуство]]
 
* 7. [[Добрият живот]]
 
* 7. [[Добрият живот]]

Версия от 05:44, 21 януари 2009

Можете да изтеглите работните документи за този том по-долу:

Този том е с непроверен източник и е необходимо да се свери с текста на първото издание. Най-лесният начин за сверяването на текстове е да се ползва електронен четец на български език. Изтеглете го от ТУК. За повече информация вижте темата Сверяване на текстове в Уики - инструкции за работа и обсъждане. Внимава се не за пунктуацията, а за липсата и промяна на думи и изрази.

Ако искате да се включите по работа върху томчето, запишете името си до беседата, която сте започнали да работите. След като завършите работата по нея, изпишете текст СВЕРЕНА след името(ната) си. В работата си трябва да се ръководите от правилата за корекция.

Срокът за работа по една беседа е една календарна седмица от момента на заявяване, че сте започнали работа по избрания от вас текст. Добре е той да се означава в скоби след името и статуса на беседата, напр. (Пенка) (работи се) (срок: 18.12.2008), като след завършване на работата по беседата се изтрива. Ако беседата може да се завърши за по-малко от три дни, срок не се пише.

Съдържание на ТОМЧЕТО