Jump to content
Порталът към съзнателен живот
  • постове
    2
  • коментара
    0
  • прегледа
    5082

Как да получа телефона и?


gnorimies

639 прегледа

Много мъже предпочитат да си седят вкъщи през уикенда, да пият с приятели, да се почесват по корема и просто да си мързелуват, само защото нямат никой предвид на любовния си хоризонт.

Единственият проблем на много от тях, е че не знаят откъде да започнат с една свалкаа. В края на краищата не е толкова трудно, след като населението на Земята се изчислява в милиарди. Обикновено всичко започва с взимането на телефонния номер.

Един голям сваляч - Джин Симънс (басист на рок ветераните KISS) твърди, че просто няма начин да не получите телефона на красива жена, стига да не се отказвате. Ако една ви отреже, продължете напред, и така докато не получите това, което искате. След 100 запитвания ще имате поне десетина номера твърди той. Наистина той е рок звезда и това донякъде му помага, но забележете, че той почти винаги носи сценичен грим и едва ли е много разпознаваем за момичетата.

Преди да поискате номера на момичето е необходимо да я заговорите. Имайте предвид, че много преди вас сигурно също са искали номера й, така, че бъдете малко по-оригинален. Заговорете я за нещо смешно, поддържайте разговора забавен. Не забравяйте, че това не е наука и написани точни правила няма. Бъдете забавен или леко срамежлив, но най-важното - бъдете себе си.

0 Коментара


Recommended Comments

Няма коментари за показване

Гост
Добави коментар...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...