Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Паневритмия - важно научно изследване. Включете се и вие


Recommended Posts

Уважаеми приятели,

В момента тече последната фаза от важно научно изследване за Паневритията. Имаме нужда от вашето съдействие и това на ваши близки и приятели.

До 2-3 седмици е нужно да намерим около 50 доброволци в различни възрастови групи, за да се довърши успешно изследването, което се прави вече 3 години.

Помолих водещата на изследването да се представи накратко, преди да ви предоставим информацията как можете да се включите.

"Казвам се Людмила Червенкова, асистент съм в Националната Спортна Академия в катедра Кинезитерапия и рехабилитация; преподавам Паневритмия от 2000 г., от 2002 г. правя научни изследвания и публикации за Паневритмията в специализирани научни издания, водя в НСА два свободноизбираеми предмета, запознаващи студентите с най-важното (в светлината на тяхното професионално обучение) за Паневритмията, член съм на комисията по Паневритмия от 6 години. Изследването, което правя от 3 години е част от моята научна работа, то е най-обширното и е на тема "Изследване на психо-физическото въздействие на Паневритмията" и включва изследване на хора, обучавани по Паневритмия и практикуващи отдавна Паневритмия, както и такива, които не практикуват Паневритмия (те засега са най-малко) - изследвали сме досега с множество психологически и физически тестове около 200 човека двукратно и повече еднократно."

Изисквания към хората за изследването:

- да отговарят точно по пол и точно или ± 1 година по възраст на посочените по-долу в таблиците

- никога да не са играли Паневритмия

- да не играят тази зима до късна пролет също Паневритмия

- да не са чели никакви или 1-2 максимум книги на Учителя Дънов

- да могат да направят изследването и два или три пъти (сега през октомври и напролет, а които могат и през следващия септември)

- да оставят най-важно тел. (и имейл, ако имат ) за връзка, за да ги потърсим за изследването.

2010_panevr_izsledvane_ludmila.jpg

Изследването със същите хора е нужно да бъде направено два, а по възможности и три пъти - октомври 2010 г., март-април 2011 г. и септември 2011 г. Психологическите тестове можете да направите у вас и се връщат в срок. Физическите тестове се правят на ул.”Гургулят”№ 1, НСА.

Всички желаещи, които отговарят на изискванията и искат да се включат, моля да се свържат директно с асистент Людмила Червенкова чрез контактите по-долу.

За уточнение на ден и час за провеждане на теста:

тел. 0897 847 642; 0885 175 898

поща: l.chervenkova@gmail.com

За повече информация, вижте прикачените файлове: документ 1, документ 2

Ако имате някакви конкретни въпроси, може да ги зададете и в тази тема.

Линк към коментар
Share on other sites

Поне 10 години се опитваме да съчетаем научното и духовното по отношение на изследването на Паневритмията.Ако докажем и по научен път нейното огромно значение за по-доброто здраве и физическо самочувствие на всеки ,който я практикува,може би много повече хора ще започнат да я играят и така ще изпълним една от задачите ,поставена ни от Учителя.А и ще направим едно голямо Добро за България.

Затова нека всеки,който има възможност ,да се опита да помогне.Петдесет човека не са толкова много.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...