Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Солидарна акция - София, 10 октомври 2010


Recommended Posts

Солидарна акция - София, 10 октомври 2010

POKANA-350-Sofia-Bulgaria-10-10-2010.jpg

Каним ви на 10 октомври 2010 - неделя от 11 часа - в Лозенската планина, за да се включим заедно в Световната кампания 350 за борба с климатичните промени - www.350.org.

Час на срещата: в 11:00 часа тръгваме по пътя към манастира.

Изходната точка на акцията е Долни Лозен, пред входа на учебната база на БЧК. До там се стига с маршрутка 37, автобус № 5 (тръгва от Младост 1) или с лек автомобил.

Организатор: Фондация Заедно

Ако идвате с градски транспорт ще трябва да се придвижите до Учебната база на БЧК, която е на около 20 минути пеша от спирките.

Програмата: ще почистим гората, ще играем с децата, ще посетим Лозенския манастир, ще си направим пикник (носете си храна и постелки), ще подарим солидарна разходка на Ваня и ще изпишем 350 по най-атрактивния и красив начин, ще разкажем и за една вкусно-здравословна идея, която за сега наричаме "солидарно земеделие".... и още много изненади от и за Солидарната общност на София

Носете си дъждобрани (в случай, че времето ни изненада), чували и ръкавици, за да почистим района и храна и одеяла за пикника.

Повече подробности и в случай на дъждовно време - следете актуална информация на сайта: www.solidarno.com

Очакваме Ви

За информация: Елена - 0896 86 06 40, Координатор

Допълнителна информация:

На акцията ще можете на научите как да подкрепите още една солидарна акция - предстоящия "поход на свободата": шествие през центъра на София, което ще поиска политиците да гарантират достъп до лична помощ на хората с увреждания – такава лична помощ, която ще ни позволи да контролираме живота си, да имаме асистенти по наш си собствен избор, да бъдем техни мениджъри и активни зрели хора. Походът ще се състои на 21 октомври 2010 година в София и ще премине от сградата на Министерски съвет, където ще се съберем в 11.00 часа, до къщата, където „Съединението прави силата”. Повече: cil@cil.bg

/източник/

Редактирано от Ани
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...