Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Да се помолим за душите на убитите момичета


Recommended Posts

Преди малко се върнах от работа и включих телевизора. Когато научих за двойното убийство се вцепених. Двете сестри Росица и Кристина от Пазарджик, съответно на 18 и на 15 години са намерени в една местност между Пещера и Брацигово, жестоко убити. Те са били удряни с тъп предмет. Върху тях е било извършено и сексуално насилие. Имам две състудентки от Пазарджик, веднага им се обадих, те не можеха да спрат да плачат. Вероятно ще има и нощно бдение. Имах намерение да пиша по форумите и да свърша и други неща, но всичко остава на заден план днеска. При мен живее 18 годишната ми братовчедка и въпреки, че не е малка, аз треперя да не й се случи нещо. Често се връщам много по-късно от сега, от работа и се притеснявам за нея. Това е портал за съзнателен живот, а осъзнаването го разбирам не само, като разбиране на себе си и духовната си еволюция, а и като осъзнаване на несправедливостите около нас. С какво тези две момичета в началото на жизнения си път са заслужили такова нещо!!! Ами децата от Индиго или другите случаи. Не, не мога да се примиря. Сега тръгвам с няколко приятели на едно наше любимо място да се помолим за душите им. Нека всеки от вас намери някакъв начин да запали свещ и да се помоли. Няма значение къде, в черква, на прозореца вкъщи или на някое място, което го вдъхновява. Моля ви.

Линк към коментар
Share on other sites

Аз съм от пазарджик и също бях потресена от случилото се градът ни е наистина доста опасен както казаха и по медиите известен със сутениори от много време.Но никога до сега не съм предполагала че тук може да има толкова жестоки убийци!За такижа тежки престъпления трябва да има доживотна присъда,а не като случаят за разчлененото момче от Перник за което виновникът трябва да лежи само 11 години о,боже това е смешно такава жестокост да съществува,а да няма нормална присъда! -_-

Линк към коментар
Share on other sites

Порочната ни по презумпция цивилизация води до появяването на такива зверства. Не знам, направо не ми се мисли. Сигурно, ако някой ден имам семейство и деца ще се побъркам как да ги опазя. Може би най-добрият начин е да ги възпитам като внимателни, отговорни и добри хора и ако това стане във всяко семейство май ще престанат и тези зверства, но за съжаление разбирам, че и това е мираж като Утопията на Томас Мор, а що се отнася до 11 годишната присъда оставям въпроса без коментар. Няма смисъл. Уви.

Линк към коментар
Share on other sites

Много ми стана болно и мъчно за тия деца.

Аз бих се помолила тия чудовища които са го сторили един ден да се превърнат в хора и да осъзнаят целия ужас на стореното - това ще им бъде и наказанието, и то ще бъде страшно.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...