Jump to content
Порталът към съзнателен живот

"Пътят на душите" от д-р Майкъл Нютън


Recommended Posts

е защо душите се връщат на земята

Ами то в книгата си го пише - за да се учат и за да изпълняват ролите, които Бог им е отредил в драмата на живота. Ти май не си чел книгата, а, признай си. :rolleyes:

Линк към коментар
Share on other sites

За един живот може да се научи много, но дали може да се научи достатъчно? Имаме толкова примери на велики хора, и за какво са тези примери, ако не за да се научим да бъдем като тях. Един живот е крайно недостатъчен за да може човек да реализира всички възможности за развитие, които съществуват пред него; да научи всичко, което може да научи; да изгради от себе си човека, в цялата пълнота, заложена от неговия Отец. Отговорът на въпроса „защо душите се връщат на земята?“ е пряко свързан с въпроса „каква е целта на съществуването на душата?“. И ако целта е самата душа да достигне, чрез опит и учение някакво ниво на съвършенство, то става очевидна и необходимостта от завръщане на земята, докато това не бъде осъществено. Когато някой не успее някъде в нещо, нормално е да опита отново; когато нещо не е възможно да бъде постигнато отведнъж, е нормално да се дадат повече възможности. И Бог е последният, който би направил изключение от това правило, т.е. да се примири с неуспеха на някого (още повече в такава колосална задача, каквато е пробуждането на човешката духовност) и да го лиши от нова възможност.

Линк към коментар
Share on other sites

Книгата "Пътят на душите" е интересна и вълнуваща.Автора споделя, своята опитност с пациенти, които търсят някакъв житейски отговор за сложни ситуации.Поставени под хипноза се пренасят в минали прераждания.Мен много ме впечатли историята на дама от Южните щати.Дошла да открие някаква истина за себе си под хипноза.Била с обикновена професия невзрачно облечена.На края след сеанса при сбогуване с Майкъл Нютън така го стиснала, че той се уплашил от силата на енергията, която носела. :3d_146:Невзрачни хора, но кой знае каква мисия имат сред нас.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...