Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Семенният атом и трансплантациите


niibg

Recommended Posts

Какво става при трансплантация на сърце? Семенният атом съдържа информация за предишните опитности и се намира "в лявата празнина на сърцето, близо до върха му. При смъртта той се излива в мозъка по пневмогастричния нерв и напуска физическототяло заедно с етерното тяло и душата през вшивката между тила и теменната кост". Освен информация за предишни опитности в семенния атом се записва и информация за опитностите от този живот.

Щом семенният атом е в сърцето, то излиза че семенния атом на донора отива в приемника, а заедно с това и цялата история на донора става история на приемника. А оригиналната история на приемника отива в кошчето за боклук. Не се ли объркват кармите и на двамата?

Позовавам се на "Живот след смъртта на физическото тяло" от Влад Пашов ( http://www.scribd.com/doc/58396881/Живот-след-смъртта-на-физическото-тяло ).

Линк към коментар
Share on other sites

Мисля си, че едва ли ще намериш някой достатъчно запознат с материята за да ти отговори на въпроса. Не знам доколко написаното от Влад Пашов е вярно По-склонен съм да се усъмня в думите му.

Имаме физически, астрален и ментален постоянен атом, всеки свързан съответно с физическото, емоционално и умствено тяло в човека. Опитността, която човек трупа през живота си няма как да се запечатат във физическия постоянен атом, защото тя обхваща преди всичко умствения и астралния план. Освен това физическия постоянен атом най-вероятно не е съставен от груба материя, а от етерна. В езотериката под физическо тяло се разбират и трите заедно: грубото физическо тяло, етерния двойник и жизнения принцип (прана).

Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря, Станимир.

Очевидно поне засега медицината не се интересува от отвъдното. Та се питам ако медицината допуска (неволно) грешки засягащи съдбите на хората, то дали висшите същества вземат някакви мерки за неутрализиране на тези грешки.

Сигурно и Петър Дънов е разглеждал тази тема, но не намирам материала.

Ето едно интересно четиво по темата: http://www.chudesa.net/p12240/

За да не останете с погрешно впечатление: . . . Подчертавам дебело, че не искам (и отказвам) да променям възгледите на който и да било за каквото и да било. Също декларирам, че не знам нищо сигурно по темата която отворих.

Редактирано от niibg
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...