Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Обучение за инструктори по Дервиш Йога


Recommended Posts

ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ

ДЕРВИШ ЙОГА

ИНСТИТУТ ЗА ИНТЕГРАЛНО РАЗВИТИЕ

в партньорство с

„Libre Universite du Samadeva”- Франция

организират за първи път в България

сертификационна тренинг програма за инструктори по дервиш йога

първи модул

01 - 04 СЕПТЕМВРИ 2011

гр. София

Обучението се състои от 3 четиридневни модула и една тридневна изпитна сесия. Останалите модули са планирани за месеците Ноември 2011 год. и Февруари 2012 год., а изпитната сесия за месец Април

Успешно завършилите обучението ще получат сертификати за Дервиш Йога инструктори от „Libre Universite du Samadeva” - Франция.

Броят на участниците в тренинга е ограничен, необходимо е предварително записване.

Обучениeто се състои от лекционна част, видео демонстрации и практически упражнения. Осигурено е преведено на български ръководство към тренинга, както и превод на български по време на самият тренинг.

Дервиш Йога е мека психотелесна практика, която оказва благотворен ефект върху органите на тялото, мускулатурата, подобрява концентрацията и паметта и цялостното ни физическо и психологическо състояние.

Вдъхновена от древната наука за движенията, преподавана от хилядолетия в затворените дервишки братства, Дервиш Йога е изкуство на движението, което стимулира и хармонизира всички наши физически, емоционални, ментални, енергийни и духовни ресурси, позволявайки ни да бъдем в мир със себе си, да бъдем креативни и да се радваме на живота. С бавните медитативни движения, които мобилизират и укрепват нашите сили и осъзнатостта ни и с подобните на танц движения, които ни изпълват с нова енергия, Дервиш Йога ни носи дълбока хармония на всяко едно от нивата на нашата същност. Тази практика релаксира, укрепва и ободрява тялото ни, хармонизира психиката ни, изостря ума ни и с нейна помощ ние се научаваме да се вслушваме чрез тялото си, в това, което наистина сме – да се вслушваме в нашата дълбока вътрешна божествена същност.

Кой може да практикува Дервиш Йога?

Всеки човек и на всякаква възраст би могъл да практикува Дервиш Йога и затова не е необходим предишен опит в някаква друга трансформативна двигателна практика. Този тренинг би бил подходящ за холистичните консултанти, за специалистите от помагащите професии и за инструктурите по йога, тай чи, чи гун и други трансформативни двигателни техники, които искат да придобият нови умения и да обогатят опита си. Дервиш Йога е предназначена също и за хората, за които е важно себеразвитието, за такива, които искат да развият нови вид взаимоотношения с тялото си или просто за хората, които искат да се освободят от стреса.

По време на този тренинг ще се потопим в теорията и практиката на Дервиш Йога, научавайки и практикувайки седемте главни аркана, медитативните движения, дервишките танци, „Стъпките на сърцето” и много други трансформативни движения. Практикуването и научаването на тези техники и движения, така че да можем да ги преподаваме след това на други хора, освен всичко друго ще ни донесе и здраве, по-голяма гъвкавост и координация, вътрешен покой, чист ум, дълбока свързаност с тялото ни и усещане за хармония с външния и вътрешният ни свят.

Водещи

Енеа Тес Грифит – основател на „Libre Universite du Samadeva” и директор на обучителните програми по Дервиш Йога, Фамилни Констелации, Есенциална Психология и др. От 20 години тя е най-близкият сътрудник на Идрис Лаор и преподава развиваните от LUS направления във Франция, Белгия, Мароко, Бразилия, Русия, Литва, Латвия, Беларус, Украйна, Полша, а сега и в България.

Ема Тилок е съосновател на „Libre Universite du Samadeva” и преподавател по Дервиш йога, Терапевтични Аркани, Мануални техники, Нади Йога и Гурджиевски танци. Ема Тилок е автор на няколко книги и видео курсове и от дълги години преподава тези техники във Франция, Белгия, Мароко, Бразилия, Русия,Литва, Латвия, Беларус, Украйна, Полша, а сега и в България.

За повече подробности посетете следните страници на сайта ни:

Ако желаете да вземете участие в предстоящият тренинг, можете да се свържете с нас за повече подробности относно записването, размера на таксата и предвидените отстъпки при предварително внасяне на таксата до 29 Юли, на посочените по-долу имейл адреси и телефонният номер.

Сърдечни поздрави,

Екипът на ИИР

--

0878 665 668

Публикува се с разрешение от администратор.

Редактирано от sevar
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...