Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Йога в София.Къде?


Уки`

Recommended Posts

Здравейте!Много бих искала да се занимавам с йога,от малка имам това желание .Отскоро живея в София и бих искала ,ако някой е наясно къде има часове по йога или курсове,които да са на по-прилична цена да сподели.Благодаря ви предварително! :) Хубав и слънчев ден!

Линк към коментар
Share on other sites

Има на много места - поне на 30 ! Аз ходя в йога център "Магайа" - има различни класове. Хатха, ащанга, виняса, кундалини, нидра, смехотерапия, спортна йога, медитации, динамични практики, ней гун, масажи, работа с потенциала и т.н. Атмосферата в центъра е чудесна! Важно е и да ти е удобно като месторазположение или пък да прецениш, че даден водещ и клас ти дават достатъчно ползи, за да пътуваш! Велика наука и изкуство е йога!

Редактирано от Орлин Баев
Линк към коментар
Share on other sites

Здравей, много е хубаво това че искаш да се занивамаш с Йога :) Не знам обаче дали си наясно, че Йога не е спорт, или хоби, а е сериозно занимание изискващо да му се посветиш изцяло. Лично аз преди години посещавах курсовете на Венцислав Евтимов, един от доайените на Хата Йога в България. Тогава те се провеждаха в два етапа : теоретичен и практически. Теоретичния включваше лекции вечерно време, в една от сградите на ТУ София, а практическите занимания се провеждаха в баскетболната зала на НСА. Събота курсовете се водеха от негов ученик, а в неделя самия г-н Евтимов ги водеше. Това обаче беше преди доста години, сега не знам как стоят нещата. Бих те посъветвал да не посещаваш Йога центрове, и тем подобни курсове. Много е важно кой ще те води по пътя наречен Йога, а в днешно време самозванци и компетентни колкото щеш. Ако имаш интерес, бих ти дал координатите на Йога учител, който не е комерсиален.

Желая ти успех :)

Линк към коментар
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 year later...

Здравейте!

 

Виждам, че темата е отпреди година, но все пак бих искала горещо да препоръчам на всеки, който търси добър йога учител в София, да посети Йога студио 108. Студиото си има и сайт, ако някой проявява интерес може да го погледне, има много подробна информация. Препоръчвам го, тъй като това е единственото студио в София, което съм посетила, в което йога учителят - Светла Благоева - се стреми да създаде истинска духовна атмосфера. Освен асани се практикуват медитация, пранаяма, пеят се мантри, изнасят се лекции, обсъждат се лични въпроси, ходи се на йога лагери. Много съм благодарна за всичко, което получих там.

 

Успех на всички :)

Линк към коментар
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 7 months later...

Здравейте! Аз съм йога инструктор. Започва сформирането на групи на 3 места в София. 
Понеделник- 18-19ч на ул. Т. Каблешков 61 в HVStudio. На същото място в петък от 17-18ч. 
Вторник и Четвъртък 18-19ч на ул. Казбек 51 в Спортен комплекс Никон.
Сряда 17-18ч на бул. Витоша 45 в Амара Йога студио.
До сформиране на групите ще работим с предварително записване на 0886064584, както и за въпроси.
Симона Костадинова

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...