Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Силва УлтраМайнд ЕСП - Семинар от създателя на Силва Метод Хосе Силва


pavli82

Recommended Posts

от създателят на Силва Метод Хосе Силва

Заповядайте на първия за България семинар Силва Ултрамайнд ЕСП, който ще се проведе на 30 Септември, 1 и 2 ри Октомври в София, в семинарната зала на издателска къща Кибеа.

Хосе Силва ни учи как да използваме Дясното мозъчно полукълбо и дълбоките нива на ума Алфа и Тета, които са източника на творчество, вдъхновение, гениални идеи, интуиция, и безкрайна информация съхранявана в духовното, нефизическо измерение. Той ни учи как д...а покорим една нова граница – да използваме Подсъзнанието по един съзнателен начин.

Чрез разиване на практическа интуиция,телепатия, виждане от разстояние (Remote Viewing), холистично лечение от разстояние, субективна комуникация (Remote Influencing), човек може да решава голяма част от проблемите в живота си и не само това.

Хосе Силва, след 22 години изследвания стигнал до извода, че психичните способности са дадени на човека с определена цел. Той открил, че всеки човек идва с определено призвание, с мисия на земята, и когато открие каква е тя и започне да я осъществява, едва тогава човек може да постигне удовлетворение, покой, щастие и просперитет.

Разработвайки Силва Ултрамайнд ЕСП Систем Хосе Силва създал цяла една нова концепция за връзката на човека с духовния свят и как може да поискаме напътствия и помощ при решението на проблеми във физическия материален свят. Тази помощ от Висшата Сила е достъпна винаги, когато вървим в изпълнение на своята мисия.

Защото често пъти ние искаме неща, които не са най-доброто за нас. Ние не разполагаме с цялата информация и не виждаме цялостно пъзела на живота.

Но чрез обективни потвърждения, случайности и съвпадения, разчитане на универсалният език, на който Вселената ни говори и напътства ние можем да се ползваме от помощта идваща от Духовния свят за да се справяме по-добре с живота, да решаваме успешно проблеми, да помагаме за подобряване условията на живот на земята.

Колко безценна може да се окаже тази способност когато сте на кръстопът и решението засяга не само вашия живот, а и на много други хора?

Хосе Силва ни дава средството, чрез което да осъществим мечтите си като освен на себе си помагаме и на околните и работим за превръщането на земята в едно подобро място за живеене.

Това е „Един Нов начин на Мислене", както го нарича Хосе Силва - през 1998г., когато създава новата Силва УлтраМайнд ЕСП Систем и назначава начело своя син Хосе Силва Джуниър.

www.SilvaCourses.bg

Публикувано с разрешение от администратор

Линк към коментар
Share on other sites

Гост
Тази тема е затворена за писане.
×
×
  • Добави...