Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Главоболие от обсебване?


Recommended Posts

Здравейте! Не ми се искаше да пускам цяла тема за този мой проблем , но ми е проблем ...а именно - има едно същество в обкръжението ми, с което комуникирам главно през нета и когато мисля за него ме заболява главата и усещам доста силно вътрешно напрежение , съпроводено със сърцебиене, което отграничавам от влюбеност...Не знам на какво се дължи това мое неприятно усещане...дали не е обсебване ?............:)

Линк към коментар
Share on other sites

"Обсебване" звучи страшно и драматично.

То е енергиен обмен, а енергиен обмен има във всяка секунда от общуването ни с хора и животни. Нещо нормално е.

Има хора напоследък, които усещат негативните мисли и настроения на други като главоболие. Предимно в малък участък или точка в слепоочието или на челото някъде. Ако се отдръпнат далече от негативно мислешия човек. болката изчезва. Ако стоят повече време в компанията му, може да стане постоянна. Това е наченка на засилена сетивност.

Не знам, дали Вашият случай е такъв, само споделям наблюдения. Какво става, когато насочите мислите си към друг обект?

Съвет от мен:

Слушайте алармената система на тялото си.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Привет,Късметче :feel happy: ...по принцип аз си усещам напрежението у другите често...но в директен контакт....а тук контактът е през нета/има фактори ,които не знам всъщност как повлияват човешката енергия/....и като ме заболи главата-ме боли цялата ...и след това тази отвратителна болка продължава дълго време след контакта с този човек....А напрежението у другите го усещам не като болка/сърцебиене , а като нагласа/по-скоро липса на такава/за общуване със това същество...усещам нещо ме затяга и ме изолира от тази енергия.....което в крайна сметка много ми помага и съм благодарна на Съдбата !...като гледах астрологичната ни природа- и двамата сме по-Плутоново подчертани...освен нещо от там да е...но е кофти усещането.... :P

Линк към коментар
Share on other sites

Според мен обмяната в нета е само на ниво обективен ум. Моето предположение е че, ти вкарва или пробужда в теб някакви силно противоречиви мисли или идеи на твоите разбирания, които ти съзнателно или не анализираш активно и това ти създава главоболието.

Линк към коментар
Share on other sites

А според моите опитности обмяната в нета е не по-малко силна (ако не и повече), от преките контакти. Не съм специалист, но синът ми, който е, ми е споменавал, че "усеща характера и настроението" на компютрите. За нета - какво да говорим, свързани сме в един "облак".

А интересувала ли се, какво изпитва този човек след контакт с теб?

Контактът ви повече интелектуален или емоционален ли е?

Кой инициира този контакт - т.е. кой кого търси?

Има ли някаква сянка на задължение да отговориш или някакво неудобство, угризение, ако откажеш дори и непряко да поддържаш този контакт? Зависима ли си по някакъв начин от него?

Появяват ли се симптомите, ако само мислиш за човека, но си вън от нета и не комуникираш с него? По какъв повод започваш да мислиш за човек, който не е с теб и не общува с теб в момента по никакъв начин?

Доста лични въпроси зададох, но те са по-скоро за теб самата - така че можеш да не ми отговаряш тук, а само на себе си... :)

Линк към коментар
Share on other sites

Въпросите на Дончето са много полезни и на място.

Да добавя, че обмяната на енергия не е В или ПРЕЗ нета. Чрез общуването в нета този човек просто те е опознал или сте се опознали взаимно по-добре, което ви прави съответно чувствителни за вибрациите на другия.

Вибрацията стига до теб, защото и двамата сте в аурата на земното кълбо.

Може човекът да не е злонамерен, а самият той да има проблеми и тежки мисли, които ти улавяш. Имам подобен опит, при това с абсолютно невярващи хора и обявяващи се за атеисти.

Обаче сетивността си е сетивност, имат си я.

Марсин, радвам се, че си осъзнала ползата.

Ако искаш по-конкретен съвет, дай по-конкретна информация по въпросите на Донка и моите ( може на лични, ако не ти се иска тук). Най-вече - държиш ли на връзката с този човек, желаеш ли / налага ли се да я продължаваш, доколко си говорите искрено и за всичко, добронамерен ли е към теб или не.

Редактирано от късметче
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...