Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Хакерите на сънища в нашата реалност


Guest Системен

Recommended Posts

Guest Системен

Здравейте,

Съществуват ли хакерите на сънища в нашата реалност. Доколкото ми е известно те са изчезнали от нашата действителност преди хиляди години. Били са предшественици на древните магове построили египетските пирамиди с помощта на местене на камъните посредтвом телекинеза.

Те знаят как се отварят космическите портали, изграждащи структурата на Вселената – невидима, безкрайна и ефирна като гигантска паяжина. Те владеят уменията на древните магове, лабиринтите на времето и пространството, тайните на телепортацията, които превръщат мисълта в материална сила.

Вие какво мислите. Аз зная че са съществували подобни хора, египтяните са ги смятали за богове тъй като са могли да летят и левитират в реалността, в нашата действителност.

Линк към коментар
Share on other sites

Guest Системен

Предполагам че са могли всичко, все пак ние знаем твърде малко за този свят, а да не говорим за миналите цивилизации. Разумът на съврменните хора е леко заземен и затова не можем да правим такива неща в нашата реалност. Имаме система за условности която не ни позволява да вършим определени неща в реалността - примерно телепортация, левитация, пътуване във времето, материализация в миналото и т.н.

Гледай филма - http://ourselve-film.com/

В него е обяснено защо не става това или онова в реалността.

Редактирано от Системен
Линк към коментар
Share on other sites

Много неща пречат на осъществяването на определени феномени в грубия физически свят. Преградите в мисълта са едно от тях, но далеч не единственото. Всичко се извършва с психична енергия. Много психична енергия. Тя се акумулира с дисциплина. Няма значение дали става въпрос за бели или черни адепти, енергия без дисциплина не може да се генерира. Отделно необходимостта да можеш да владееш тази енергия и да я използваш съгласно космическите закони. Ако ти не можеш да контролираш до съвършенство мисълта си, тази енергия ще те превърне от господар в играчка.

Линк към коментар
Share on other sites

Guest Системен

Много неща пречат на осъществяването на определени феномени в грубия физически свят.

Чак пък много, едва ли, по скоро няколко. Правилното опредление е единство между душата и разума. Ако не си противоречат тези две неща и ако се слеят в единство се получава невероятнаа психична сила. Всичко което изглежда невероятно в грубия физичен свят може да се постигне с тази сила, но тя просто е здраво закърняла в съвременния човек.

Редактирано от Системен
Линк към коментар
Share on other sites

Тази тема е интересна за мен. Но дайте подробности за външни сили, които могат да влезнат във сънищата ни и да ни помогнат да се осъзнаем духовно. Как да ги призоваваме, какво да очакваме от тях и как да ги категоризираме.

Линк към коментар
Share on other sites

Guest Системен

Пиши ми на ЛС или ме намери у скайпа.

Хакерите на сънища са хора които могат да правят невероятни неща в реалността - пътуване във времето, левитация, телепортация и т.н. с помощта на сила наречена външно намерение! Наричат се хакери на сънища защото и реалността също е сън, но със забавена реакция в пространството и времето...

Купи си ето тази книга - http://www.helikon.bg/books/18/159405_transsarfing-na-realnostta%3A-portalite-kam-vselenata--hakeri-na-sanishtata.html

Транссърфинг на реалността: Порталите към Вселената- Хакери на сънищата

Редактирано от Системен
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...