Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Тракийските могили


Recommended Posts

Траките учудват цял свят с перфекционизма и неповторимите технологии, доказани от артефактите от тяхно време. Дали са разполагали и с толкова напреднали и прецизни техники за общуване в Духовния свят?

Една интересна статия с много илюстрации

за Голямата Косматка край гр. Шипка

http://www.ezoterikabg.com/tajni-i-zagadki/item/269-kakvo-ne-vidyaha-uchenite-v-golyamata-kosmatka-ili-drug-pogled-varhu-saorazhenieto

Ето малка извадка:

За езотеричната наука съществуват четири технологии за Посвещаване. Посвещаване, при което се изгражда здрава връзка между Етерното и Астралното тяло на човека в будно състояние, след предварително специално обучение [7]. Обучението се изисква от една страна за да се подготви Ученикът за тежестта на информацията, до която ще се докосне при навлизането му в Астралния свят, а от друга да бъде подготвен за въздействията на нежелани духовни обекти. Обикновено човекът не е готов да понесе „виденията”, които идват от Астрала. Такова обучение е задължително за да се гарантира невъзможността да се получат психични и морални отклонения при ученика [1]. Известните четири начина на Посвещение са характерни за различните етапи от развитието на човешкото тяло. Обучението и при четирите технологии е много дълго и включва различни видове медитативна дейност. Едва след като Ученикът е готов психически, морално и дори физически, се провежда последният етап на Посвещението.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...