Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Цинизми от момиче на 20 години ...


Recommended Posts

Здравейте.Интересувам се от психология , но не съм много навътре в нещата.Искам да разбера какво може да подтикне едно момиче да използва много ценизми , но само в социалната мрежа като ''facebook'' , a на живо речника и да е коренно различен.Примерно текстове от песни като ... ''Мълчи и гълтай , да ти е сладко'' ...........'' излизам,търся мацка във ръката с гума ще я черпя амфет .. Искаш ли да те пречукам,ква стотачка,я го мачкай.. и други от такъв тип.Има ли нещо общо това че като малко е била малтретирана физически от баща си..фройдистки теорий имам предвид... ако някой разбира по добре моля да пише :) :) :) Благодаря много :) 

Линк към коментар
Share on other sites

Може и да има, може и да няма, не може да се каже със сигурност нещо, за някого когото не познаваме.

Обикновено, при този тип поведение, е важно да се знае какво очаква като следствие, човека който пише. Ако целта е да предизвика възмущение, да му се отговори, за да може да се продължи с цинизмите, например. Може да се говори и за новият вид социална група - хейтърите. В този случай може и да става въпрос за проектиране на омраза, която по някакъв начин тежи на човека. За да може да се отговори  конкретно е нужна много повече информация.

Линк към коментар
Share on other sites

според мен не е нова групата - хейтъри си е имало и преди 100 години :D.Целта и според мен не е да предизвика възмущение , а просто такъв тип думи ( с унижаване на личността на една жена) най и допадат.Принципно мн малко момичета им харесва това и се зачудих дали има нещо общо с физическото малтретиране.Един вид се успокоява че всичко при нея е наред , и така е трябвало да стане?..С една дума намалява количеството на емоционалната болка?

Линк към коментар
Share on other sites

Може и така да е, но каквото и да говорим тук, ще бъде в сферата на предположенията.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...